Zoran Milanović u posjetu Hercegovini

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović 8. i 9. travnja ove godine boravit će u posjetu Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Milanovićeva ureda.

Kako je najavljeno, u ponedjeljak, 8. travnja predsjednik Vlade Zoran Milanović posjetit će Općinu Stolac gdje će se sastati s dužnosnicima i gospodarstvenicima Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) i općina Stolac i Ravno.

Nakon sastanka, Milanović će obići Ošaniće, nekada glavni grad heleniziranog ilirskog plemena Daorsa te obići Radimlju, najpoznatiju nekropolu stećaka u Hercegovini.

Isti dan, u 14 sati hrvatski predsjednik trebao bi se u Čapljini susresti s dužnosnicima te općine, a nakon toga posjetit će Međugorje gdje će održati sastanak s dužnosnicima općina Ljubuški i Čitluk.

Planirano je da Milanović posjeti i međugorski župni ured Sv. Jakova apostola, nakon ćega bi se trebao uputiti u Mostar gdje bi se trebao susresti s msgr. Ratkom Perićem, biskupom Mostarsko-duvanjskim.

U utorak, 9. travnja Milanović će posjetiti Mostarski sajam na čijem bi se svečanom otvorenju trebao obratiti.

(FENA | foto: bljesak.info)

7 komentara

  • nek ne truje našu malu napaćenu i natopljeni krvlju zemlju on nije zaslužio da gazi njome kao niti ijedan srbin- četnik Hvala !!!

    • ти ко фол јеси,ти си ово ослободио?а гдје су ти усташе сад ,,,што не осветиш маџ лубурића,у личној (ако ју имаш)ти пише ћирилицом,,,

  • još dugo godina će biti trevljenja sa imperijalističkom politikom srbije još dugo godina al će povijest pisati mali i ponizni i
    ljudi koji vole ovu zemlju srbi će se sramiti svojih zločinačkih predaka a hrvati će se sramiti svojih izdajica a uspravni i ponosni stajat će gordi hrvati

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.