ZOOM – prvi virtualni auto salon u Hercegovini

Autosalon ZOOM d.o.o. iz Širokog Brijega izradio je mobilnu aplikaciju za predstavljanje vlastite ponude vozila. Mobilna aplikacija predstavlja prvi virtualni auto salon ove vrste u Hercegovini.

Ponesite ZOOM sa sobom gdje god se nalazili i budite informirani u svakom trenutku – najnovije ponuda rabljenih auta uvezenih iz Europe dostupna je i putem vaših mobilnih telefona! Instalirajte aplikaciju Zoom Auto i prvi saznajte informacije o ponudi vozila sa najpovoljnijim cijenama i garancijom. 

Besplatna aplikacija autosalona ZOOM d.o.o. iz Širokog Brijega osmišljena je kao mobilni asistent koji vam pruža informacije o svim vozilima uvezenim iz Njemačke, Belgije, Italije, Austrije i ostalih tržišta zapadne Europe – kada i gdje vam je potrebno. Sada u svako vrijeme na svakom mjestu možete pogledati trenutnu ponudu rabljenih automobila i njihove specifikacije, opremu, opis i cijene, a sve to vam je omogućio marljivi tim iz informatičke tvrtke Nula-Jedan d.o.o.

Aplikacija je dostupna u verziji za Android uređaje na GooglePlay i pruža vam razne mogućnosti pretrage prema modelu, cijeni, boji i godini, ali dostupnost kontakt podataka i online posjetnica autosalona, kao što su lokacija, telefonski broj, e-mail, web stranica i radno vrijeme. Nije potrebna nikakva dodatna registracija. Verzija za uređaje sa iOS sustavom stiže uskoro.

(cicero.ba/zoom-auto.com)
Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.