ŽO ŽZH HDZ 1990: Izborni Sabor prilika za revitalizaciju stranke, dajemo podršku Cvitanoviću

U srijedu 15.09.2021.godine u 18 sati u Širokom Brijegu održana je sjednica proširenog Predsjedništva HDZ 1990 Županije Zapadnohecegovačke, na kojoj su podnijeta izvješća općinskih i gradskih organizacija HDZ 1990 u toj županiji.

Izraženo je zadovoljstvo dosadašnjim radom te potreba za dodatnim jačanjem stranke u svim općinama i gradovima Županije Zapadnohercegovačke.

Raspravljalo se i o predstojećem Izbornom Saboru HDZ 1990, koji je najavljen za 25.09.2021.godine u Mostaru.

ŽO ŽZH odlučio je dati podršku dosadašnjem predsjedniku stranke, Iliji Cvitanoviću, uz naglasak da je nužna revitalizacija stranke i stranačkih tijela, snažnije stranačko oporbeno djelovanje, te strateško artikuliranje politika u cilju zaštite hrvatskih nacionalnih interesa u Bosni i Hercegovini, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

 • I suzbijanje paraobavještajnih djelatnosti po pitanjima televizijskih voditelja o zaposlenju bliže rodbine. Hahaha

 • Anonimno
  16. rujna 2021. u 17:13 pa kako hoćeš razumi junače vidim da si se prestavio ali on je razočarao narod uhljebio svoje i uvukao se u pakšu čovketu što nije ostao dosljedan onoga što govori

 • Cvitanović=Čović br2
  Prokockao je povjerenje kod naroda.
  Pravo riješenje je u nekoj drugoj mladoj stručnoj i naobrazovanoj osobi koja se neće udruživati ni sa kakvim kriminalnim organizacijama.

  • Pogrešan zaključak…to je dokaz koliko sve druge stranke u gradu mogu koristiti gradske prostorije… to pokazuje širinu razmišljanja gradonačelnika .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.