Zlato i srebro za ramsku braću Sičaja na MMA turniru u Srbiji

Braća Ivan i Tomislav Sičaja vratili su se kući sa zlatom i srebrom sa tradicionalnog 12. Fight Games turnira u Vrbasu (Srbija).

Ovogodišnji MMA turnir za amaterske borce opravdao je sva očekivanja i potvrdio da se radi o najmasovnijem MMA turniru u ovom djelu Europe.

Ramski MMA borci braća Ivan i Tomislav Sičaja također su nastupili na turniru. Ivan je nastupao za zagrebački “American Top Team” u kojem je već član pola godine, dok je Tomislav nastupao za sarajevski “Pretorian”.

Zadovoljni smo postignutim rezultatima te s nestrpljenjem očekujemo iduće borbe, kazala su braća za Ramski Vjesnik.

Braća su još jednom postigla zapažen rezultat za svoje klubove. Ivan je osvojio zlato u kategoriji do 70kg, dok je Tomislav osvojio srebro u kategoriji do 84kg.

Za uspješnu organizaciju još jednog Fight Games turnira su zaslužni Petar Tunguz i “Unit Fight Team”. Usprkos trenutnoj pandemiji koronavirusa uz propisane epidemiološke mjere je održano gotovo 100 borbi, piše Ramski Vjesnik.

Nastupalo je oko 150 natjecatelja iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovačke i Bosne i Hercegovine. Prvenstvo je bilo otvoreno za seniore, juniore, kadete i pionire.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.