Zlatko Dalić: Želim velike protivnike, da znam na čemu smo

“Pred nama je Svjetsko prvenstvo i znam koliko hrvatski narod očekuje od nas i s koliko ljubavi nas prati. Mi ćemo napraviti sve da budu sretni i ponosni ovo ljeto”, rekao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Hrvatska nogometna reprezentacija uskoro kreće na američku turneju gdje će odigrati dva prijateljska susreta protiv Perua (23. ožujka) i Meksika (27. ožujka).

“Ponovno ćemo se okupiti nakon četiri mjeseca. Meni je bitno da svi igrači dođu i budu zdravi pa da pokušamo napraviti nekakvu pripremu za Svjetsko prvenstvo. Ne mogu puno očekivati od utakmica jer znam da su ostala europska prvenstva u tijeku i da igrači imaju napornu sezonu. Najbolje je da se okupimo i budemo zajedno. Ovih dana ćemo vidjeti tko će sve ići na put. Nadam se dobroj turneji, dobrim utakmicama i dobrom rezultatu”, rekao je Dalić, prenosi HTV.

“Nije bitan rezultat. Naravno da mi tamo želimo pobijediti u obje utakmice, ali rezultat nije najvažniji. Hoću igrati jake utakmice da vidim u kakvom smo stanju, a ne da igramo s malim protivnicima pa da dobijemo 5:0. Od toga nema koristi”, objasnio je Dalić

Novinari su pitali Dalića i o Draženu Ladiću kojeg izbornik želi u svom stožeru, ali HNS se još nije izjasnio o tome.

“Nema nikakvog sukoba između izbornika i HNS-a, niti će ih biti. Dao sam svoj popis za stožer i mi ćemo to riješiti i bit će sve uredu. Ne želim da se ta tema stalno potencira. Nema problema, nema sukoba i svjestan sam da to malo predugo traje, ali bit će sve uredu. Dražen je na mom popisu”, zaključio je izbornik.

Prijeteljske susrete protiv Perua i Meksika prenosit će izravno HTV.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.