Zlatko Dalić ponovno hodočasti od Livna do Međugorja

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić ponovno je krenuo na hodočašće.

Pješice planira iz rodnog Livna otići do svetišta u Međugorju. Dalić (58) već godinama hodočasti. Put od 120 kilometara prelazio je pješice nakon što je Hrvatska ostvarivala svoje najveće nogometne uspjehe.

Njegova je fotografija objavljena na Facebook stranici sela Podhum.

Izbornik Zlatko Dalić ide i ove godine na hodočašće u Međugorje. Sretan mu put, stoji u objavi.

Dalić je često u svojim izjavama isticao koliko mu vjera znači u životu, kao i da tijekom utakmica u džepu nosi krunicu.

Hrvatska reprezentacija ima pripreme od 26. svibnja, dvije prijateljske utakmice početkom lipnja (Sjeverna Makedonija i Portugal), a onda Europsko prvenstvo, koje počinje 14. lipnja.

(www.jabuka.tv | Foto: Facebook/Selo Podhum)

12 komentara

 • Daliću, izborniku svaka čast na postignutom ali ne znam zaista koji je cilj ili svrha nekom smanjivati stvarni broj godina?
  Naime, Z.Dalić je ušao dobrano u 59 -u -godinu života i stvarno nema smisla pomlađivati ga silom jer siguran sam , ni on ne bi na to pristao.
  P.S. NOVINARI, GODINAMA, potpuno namjerno rade recimo s Severinom.Uvijek će joj napisati barem jednu a nekad i dvije godine manje nego što stvarno ima na leđima…ha,ha.

  • Guglah i nadjoh,Zlatko Dalic zapravo ima 57 godina i u 58 godini zivota je.Naime , rodio se 26.10.1966 godine.Nitko mu ne stavlja manje godina , a mogao bi komotno i po izgledu i po kondiciji.Dragi Zlatko nek ti je dragi Bog na pomoci.

 • Daliću sretan ti blagoslovljen put na hodočaŝće……. kao i uspjeŝno da bude reprezentaciji na Europskom prvenstvu.

 • Sulud, na svoju vodu! Možda je dobro svoj nedostatak pameti , pokazivati svijetu-tako ga nećedrugi dirati , u svijetu normalnom – nebi prošlo!

 • Ovim putem se ispričavam svima koji su provjerili kad je rođen Z.Dalić i ustanovili da je rođen u listopadu šezdeset i šeste.Naime, čitao sam neke novine prije otprilike par godina/više puta jer je REPORTAŽA O NJEMU BILA IZVRSNA I TAMO SAM DOBRO VIDIO/(ONDA JE SIGURNO BILA GRJEŠKA -NENAMJERNA VJEROJATNO)-kako je rođen u prvom mjesecu te godine.
  Dakle, u siječnju 66. je stajalo -u prvom mjesecu, brojevima ne slovima i stoga sam zaista mislio da je debelo ušao u pedeset i devetu godinu života!Poz.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.