Živko Budimir oslobođen svih optužbi

Općinski sud Sarajevo (OSS) izrekao je danas presudu kojom je Živko Budimir, bivši predsjednik Federacije BiH, oslobođen svih optužbi.

Sud je ocijenio da nije bilo čvrstih materijalnih i osobnih dokaza kojima bi se optuženi doveo u vezu s izvršenjem kaznenih djela koja su mu optužnicom stavljena na teret.

Budimir je oslobođen svih optužbi u sklopu pet točaka optužnice, kojima se teretio za kaznena djela.

A to su zloupotreba položaja ili ovlasti, primanje i davanje dara ili drugih oblika koristi, odnosno protuzakonito posredovanje.

(Fena)

4 komentara

  • Evo , i ovaj je monstrum zajedno sa svojomplatformaškom badom u koalicijisa Sejdom Komšićem ,kriv za propast Aliminijuma isto toliko kao o naš drug Dragan na čelu s nsposobnjakovičima iz HDZ-a, ili mli Babin, pritajeni Isilovac Bakir Izetbegović i ostala bagra koja sve čini i radi punom parom kako bi se hrvatska područja i gospodarstvo na tim područjima urušilo ili još bolje poput Alim iijuma ugasilo..Dakle, krivci odnosno krvnici Alumiijuma nisu samo uz skute druga DRAGANA,nego i još više upolitičkom Sarajevu sjedištu simpatizera Isila i MUSLIMANSKOG BRATSTAVA ,Bakira Izetbeovića i političke vrhuške okolo njega.
    Svejedno,ista je to bagra , bila Sejdina Komšićeva bila Bakirova, oni imaju institucije i financije u svojoj ruci i sve rade kako bi Hrvate ekonomski uništili i urušili a svoja područja financirju zajedničkim novcem na račun razvlašćenih i bezopasnih Hrvata koji ih nijednom financijskom operacijom ne mogu niti dotaknuti a kamoli ugroiti.Dakle, evo krivaca za Aliminiji , kolko vas volja na sve starne, šepure se okolo na skao slobodni ljudi i cere nam se u lice jer to i jesmo zaista zaslužili ako nas je ovakvo smeće moglo godinama varati.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.