“Živjela sam u samostanu dvije godine s časnim sestrama…”

Operna pjevačica i suvlasnica škole pjevanja Martina Tomčić (43), poznata kao žena ‘bez dlake na jeziku’, otkrila je u rubrici Moj novac, emisije Informer koju vodi Martina Marčinko, kako se kroz karijeru i školovanje morala naučiti nositi s kritikom, ocjenjivanjem i odbijanjem, piše Dnevnik.hr.

Ja sam načelno osoba koja je senzibilna, dakle, nisam baš imuna na ružne riječi, ali toliko sam se izvježbala da ona poznata na jedno uho unutra na drugo van u mom slučaju zbilja funkcionira, objasnila je.

Otkrila je kako je nekada boravila u Austriji. Tada je bila zabrinuta za stanje svojih financija te se trebala nekako snaći da uopće ostane tamo.

Mislim da ne postoji čovjek koji nije prošao financijsku katarzu. Ja sam konkretno tada ’92., da bih uopće mogla boraviti u Austriji, našla smještaj u jednom samostanu časnih sestara kojima sam kao protuuslugu za smještaj i hranu davala satove pjevanja, klavira, držala sam im zbor i zapravo sebe obogatila za jednu iskustvo koje doista je malo kome omogućeno, a to je da živi dvije godine sa časnim sestrama, ispričala je Martina.

Danas je publici poznata kao članica u žiriju showa “Supertalent”. Tomčić ne krije oduševljenje što se po četvrti put našla u ulozi žirija. No smatra kako se njezini kriteriji za prolazak kandidata nisu povećali, ali ni snizili u odnosu na prošle sezone.

Kriteriji su uvijek isti, a situacija i kandidati su uvijek različiti, objasnila je Martina koju je publika u više navrata prozvala najstrožom članicom žirija. No pjevačica se ne obazire na tuđe komentare.

U  showu su se, kaže, nerijetko znali prijavljivati isti kandidati i po nekoliko godina za redom. Martina otkrila da protiv toga nema ništa te poručuje kako je to legitimna i slobodna volja svakog pojedinca, ali da je sloboda žirija pustiti te kandidate dalje ili ne.

Supertalent pruža priliku pojedincima i njihovim talentima da izađu iz komfora vlastite sobe ili dvorane te se predstave milijunskom gledateljstvu, izjavila je operna pjevačica koja smatra da će show živjeti sve dok ima ljudi i potreba za osobnom prezentacijom.

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.