Žestoko sučeljavanje: U istom studiju sjedit će Jandroković, Ostojić, Bandić, Škoro i Raspudić

U ponedjeljak 22. lipnja s početkom u 20 sati na RTL televiziji održat će se veliko televizijsko sučeljavanje nositelja listi u II. izbornoj jedinici na parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj.

U studiju RTL-a tako će se naći glavni tajnik HDZ-a i aktualni predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, potom nositelj liste “Restart kolacije” SDP-ovac Rajko Ostojić, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i predsjednik stranke “Milan Bandić 365”, predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro te nezavisni kandidat na listi Mosta nezavisnih lista, nekadašnji kolumnist Večernjeg lista Nino Raspudića.

S obzirom na veliku važnost ove izborne jedinice te s obzirom na tenzije koje vladaju među ovim kandidatima može se očekivati žestoka rasprava.

Od ovih kandidata sučeljavanje je najavio Nino Raspudić uz pitanje svojim fanovima:

Što mislite kako ću proći u sučeljavanju s novim i svježim licima u politici?

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • Nino, vidio si kako je Marija Selak prošla u emisiji Otvoreno. Nikada nije do gosdtiju u emisiji, već je uvijek do voditelja. Voditelj uvijek može okrenuti tijek emisije u pravcu kojim mu narede komunističke partije hdzsdp i tu nema pomoći. Ne smiješ ispasti agresivan i grub, ne daju “filozofirati” do krajnosti, moraš uvijek iznositi samo argumente bez stvaranja percepcije, važno je tko će otvoriti prvi i zaključiti zadnji i još “mali milijun” smicalica kojima se služe aktivisti i poltroni kp sdphdz. U svim ovakvim emisijama nema parlamentarizma i uvijek argument sile nadjačava silu argumenta i treba imati pripreljeno nekoliko scenarija. Bez obzira na ishod i sve izrečeno u emisiji treba znati kako će ove tri tv htv/rtl/novatv, dati prigodu i Pljenkoviću koji će dobiti mogućnost popravljati sve hrpetine izrečenih glupsti prvaka kp hdzsdp. S toga se i na to treba osvrnuti i pokušati skrenuti pozornost javnosti na unaprijed izrežiranu emisiju u korist “nastavka kontinuiteta vladanja”. Pitanje je samo može li se sve to zbiti u jednoj kratkoj dirigiranoj emisiji sa pet kandidata. Treba biti unaprijed napisana i kolumna o emisiji koja će se odmah objaviti s potrebnim korekcijama.

  • .ebava te nino u usta a ti njega.slinavi jazavac kad ga vidim izgubim apetit.slinav si i odbojan kao i on dok ga spominjes.donekle cast skori i bandicu a ova 3 lesinara smrde i sami sebi a kamoli kulturnom svitu

  • Za prethodni komentar.nauči se ponašanju anonimac svako ima pravo na svoje razmišljanje demokracija je vjerovatno si sluga kradezeovski .

  • Nisam sa hdz naprotiv.Nemogu ih smisliti jer su svi kolinda.Rekao sam za skoru i bandica zato sto ljudi nisu odbojni kao ova 3 lesinara mogu se podnijeti kao ljudi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.