Žene su nekada obožavale ovog glumca, a sada je neprepoznatljiv – Jabuka.tv

Žene su nekada obožavale ovog glumca, a sada je neprepoznatljiv

Glumac Brendan Fraser najpoznatiji je publici po ulozi u filmu “George iz džungle” koji je snimio 1997. godine.

Njegovo mišićavo tijelo bilo je  pravi mamac za žensku publiku koja je film gledala samo zbog Brendana i svih silnih scena u kojima je razgolićen. Brendan je glumio Georgea koji je u afričkoj džungli završio nakon što se tamo srušio zrakoplov, a Georgea je spasio majmun. No, osim Georgea, glumio je i u nekoliko filmova iz serijala Mumija, te su ga i oni, između ostalih, vinuli prema statusu megazvijezde.

Brendan se nakon toga pojavljivao u još nekim filmovima i televizijskim serijama, no nije uspio postići isti uspjeh. Naime, u jednom intervjuu 2018. tvrdio je da ga je Hollywood stavio na crnu listu.

Isto tako je priznao, za vrijeme #meToo pokreta, i da je imao neugodno iskustvo tijekom svojih početaka u toj industriji te da ga je novinar Philip Berk iz HFPA pokušao spolno zlostavljati.

Fraser je nedavno proslavio 52. rođendan, a čini se da se polako ponovno počinje probijati. Redatelj Darren Aronofsky pozvao ga je da u filmu ”The Whale” odigra glavnu ulogu. Riječ je o filmu koji će se snimati prema scenariju off-Broadway predstave o čovjeku koji ima oko 300 kilograma, živi u zabačenom gradiću kao samotnjak i pokušava obnoviti vezu sa svojom kćeri.

Inače, Brendana su nedavno paparazzi uhvatili u šetnji New Yorkom. Potpuno se promijenio, na prvu je bilo teško prepoznati da je riječ o nekadašnjem seks-simbolu. Ovaj glumac više nema tako mišićavo tijelo, a nabacio je i veliki broj kilograma, piše Večernji.hr. 

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.