Žene diljem svijeta udružile su se u borbi protiv seksualnog uznemiravanja

Na ulicama gradova, kao i u javnom prevozu, žene su svakodnevno izložene različitim vrstama seksualnog nasilja.

85% žena u americi je bilo žrtva seksualnog uznemiravanja do svoje 17. godine. Žene diljem svijeta uzvraćaju udarac. Bore se protiv zlostavljača, brane i pomažu jedna drugoj. Pogledajte nekoliko različitih isječaka na videu u kojima se žene bore.

U autobusu prozivaju seksualne napasnike, fizički se s njima obračunavaju, a jedna je žena čak svjedočila kako muškarac svojoj djevojci u piće stavlja tablete.

Pogledajte zanimljiv video koji donosi ATTN i svakako ga podijelite s prijateljicama.

(www.jabuka.tv)

Klikni OVDJE i posjeti naš LIFE kutak

10 komentara

  • Budite ko muslimanke i neće vas niko krećat…nego se šetate ko kurvetine kakve.
    Koga zanimaju vaše sise npr. pokrijte se budale jedne…samo nekog luđaka možete privući s njima. Pravi čovjek će vas žalit !

  • Sefika majke mi ruka sama poletila,sta ti mislis da sam ja od kamena kamenoggg,ti sama to trazis nacuris se na te merdovine i ruka mi mahinalno poletila,djubre jedno izazivas me a ko fol nije ti drago ha ha ha.

  • Ona koja izaziva u tajican, hotpantsom i dekolteom nema se pravo žalit ako nekome popusti ručna. One koje ne izazivaju đavla one i ne bivaju uznemiravane.

  • Ovoliko seksističkih komentara na jednom mjestu ne vidjeh od stoljeća sedmog. Pa gdje ste vi jadni hercegovci? Da gola hoda ne smiješ je pipnut, nije žena objekt, trebalo bi vas sve uškopit…

  • Dajte molim vas da danas-sutra neki ludak vam siluje kcer reci cete “sama je to trazila kako se oblacila” pa daj molim te koliko primitivizma i seksizma u ovim komentarima moze sramota da vas bude.

Komentiraj: