Željko Pervan s ekipom iz Večernje škole dolazi u Herceg Etno selo

Željko Pervan, Zlatan Zuhrić Zuhra, Damir Folnegović, Mladen Horvat i Ahmed El Rahim u ulogama junaka Večernje škole nastavljaju obarati rekorde gledanosti s predstavom ”Posljednja Večernja”, a 29. lipnja stižu u amfiteatar Herceg Etno sela kod Međugorja.

U prodaji ulaznice po nižim cijenama.

„Zvijezde pod zvijezdama u Hercegovini“, naziv je kulturnih događaja koji će se i ovo ljeto održati u amfiteatru Herceg Etno sela u Međugorju u organizaciji agencije PRimera i udruge BonumVitae.

Manifestacija započinje 29. lipnja kada će junaci kultne Večernje škole Željka Pervana izvesti predstavu „Posljednja večernja“ u sklopu svoje uspješne oproštajne turneje koja se, nakon kratke pauze, nastavlja ovoga ljeta.

Ulaznice po nižim cijenama, tzv. Early bird ulaznice po cijeni 25 KM u prodaji su u Herceg etno selu, info pultu Mepas Mall-a i sustavu kupikartu.ba. Broj ulaznica po ovoj cijeni je ograničen i mogu se kupiti najdalje do 5. lipnja kada u prodaju stiže novi kontingent ulaznica po većoj cijeni.

Rasprodane sportske dvorane, euforična publika i salve smijeha obilježili su ama baš svako gostovanje originalne postave Večernje škole u mnogim gradovima u Hrvatskoj, te krajem travnja i u Mostaru i Sarajevu.

Nema sumnje da je ova urnebesna predstava trenutno najtraženija i najbolja terapija za sve kojima bar na jednu večer treba bijeg od životnih problema i svakodnevice.

Ne propustite jedinstvenu priliku pogledati posljednju dogovorenu izvedbu ove predstave u Bosni i Hercegovini.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.