Željko Pervan i njegovi učenici iz kultne Večernje škole u srijedu stižu u Mostar

Željko Pervan, Zlatan Zuhrić Zuhra, Damir Folnegović, Mladen Horvat i Ahmed El Rahim u ulogama junaka Večernje škole nastavljaju obarati rekorde gledanosti s predstavom “Posljednja Večernja.”

Upravo u srijedu od 20 sati u dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače nastupit će pred mostarskom publikom, dok dan kasnije, u četvrtak, 27. travnja nastavljaju put Sarajeva, gdje će nastupiti u BKC-u.

Dostupan je još vrlo mali broj ulaznica za obje izvedbe i mogu se kupiti na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, a za sarajevsku izvedbu u sustavu kupikartu.ba i biletarnici BKC-a.

Petnaest dugih godina je prošlo otkako je Željko Pervan sa svojim učenicima dijelio učionicu, a po rasprodanim dvoranama na ovoj oproštajnoj turneji, ponajbolje se vidi koliko su publici nedostajali.

Spremamo vam, kao i uvijek, osvrte na današnjicu, naravno, svatko iz svoga kuta i svoga lika. Fokus nam je na procesima, na ponašanju i odnosima među ljudima. Rođenje, odrastanje, ljubav, zavist, žudnje, ambicije…naglašava Željko Pervan u susret novim izvedbama.

Iako se radi o istoj predstavi, u svakome gradu publiku čekaju iznenađenja i dodani skečevi koji se dotiču specifičnosti svakog dijela u koju predstava dolazi.

Duhovit se ne može postati, a ni prestati biti duhovit, tvrdi Pervan, a on je, bez pretjerivanja, zajedno sa svojim učenicima u ovoj “Posljednjoj Večernjoj” možda i duhovitiji nego ikada do sada.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.