Željezničar domaćin prve utakmice finala Kupa BiH

Prva utakmica finala nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine između Željezničara i Širokog Brijega bit će odigrana u Sarajevu, odlučeno je danas ždrijebom u Nogometnom savezu BiH.

Prvi meč na rasporedu je 25. travnja u 16.30 sati na stadonu “Grbavica”, dok će uzvrat biti odigran na “Pecari” 16. svibnja u 17.30 sati.

Predstavnici klubova smatraju da su se u finalu Kupa sastale trenutno dvije najkvalitetnije momčadi u BiH i da pitanje domaćinstva u prvom meču nema veliki značaj.

“U finalu igraju dvije najkvalitetnije ekipe i nadam se da će ponuditi kvalitetne predstave u oba meča. Mislim da pitanje domaćinstva nema veliku ulogu, jer očekujem veliku borbu u obje utakmice”, izjavio je direktor Željezničara Dželaludin Muharemović nakon ždrijebanja.

Generalni tajnik Širokog Brijega Josip Bevanda smatra da su šanse za osvajanje Kupa podjednake, ali se nada da će ove godine trofej ostati u Širokom Brijegu.

“Očekuje da publika u obje utakmice vidi dobre predstave. U finalu su dvije najkvalitetnije momčadi u BiH, koje se bore i za prvo mjesto u prvenstvu. Sigurno je da nas očekuju neizvjesne utakmice i nadam se da će trofej ostati u Širokom Brijegu”, kazao je Bevanda.

Titulu pobjednika Kupa BiH brani Željezničar.

(Bljesak.info)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.