Željana Zovko nova veleposlanica BiH u Italiji

Talijansko Ministarstvo vanjskih poslova u utorak je objavilo kako je predsjednik Republike Italije Sergio Mattarella dao agreman za novoimenovanu veleposlanicu Bosne i Hercegovine u Republici Italiji Željanu Zovko.

Željana Zovko ima bogato diplomatsko iskustvo iz svojih prethodnih mandata u Republici Francuskoj i u Kraljevini Španjolskoj.

(www.jabuka.tv)

13 komentara

  • Ovi kad se jednom uvale na državne jasle ni dragi Bog ih više ne skide. Malo Španija,malo Kraljevina malo Italija pa tako redom.Bitno je biti dobar sa Čovićom. Što nam je dobra donijela ova Željana Zovko,znali itko…

  • Ah, netko mora biti. Kad nisam ja, baš me briga tko je jer nitko nam ne može ništa pomoći. Isto bi nam bilo da nikako nema veleposlanika, ali bar je njima dobro.

  • Poštovani krvnici, okanite se gospođe Zovko jer je ona za vas institucija, institucija kažem vam. Željana govori 6 jezika, sposobna je i naočita, velika je vjernica, i njena sposobnost, obrazovanje,ljepota, šarm, pozitivno razmišljanje. i snažna, uistinu snažna vjera u Isusa i našu Gospu su je i dovele na ovu poziciju, jer njoj ne treba politika, rođaci i očevi prijatelji da bi našla posao, kao vama poštovana širokobriješka pokvarena mladeži.

  • a mislis da nema ni drugih koji su pametni, sposobni i govore jezike????’Ali nisu Covicevi igraci. Kad ima sve te osobine koje navodite, zar nije za ocekivati da je donijelo neko dobro za BiH! Zasto to ne navedete. Ona veleposlanica u Vatikanu nije ni zgodna, ni pametna ni simpaticna niti govori jezike, otac komunjara i spijun u bivsoj Jugi pa ipak sjedi na tako visokom mjestu. Puna je BiH pametnih, mladih, zgodnih, obrazovanih, ali nemaju sanse ni za kakav posao, a kamo li da sjednu u fotelju velepopslanstva. Nego, sto onaj gore rece: kad zajasis jedno Coviceve jasle, ne silazis do mirovine, samo se rotiras s drugim kandidatima! Nemam nista osobno protiv nje nego nacina na koji se biraju i salju SAMO COVICEVI, ANDJELKOVI; BAKETOVI uhljebi!

  • Sve te njene sposobnosti mačku o rep da je ne stoje iz vrha stranke hdz-ce.Svi znamo kako se postaje veleposlanik ili veleposlanica.Jedno pitanje gdje izuči škole ova mlada dama,nauči te silne jezike zar nije bila u BiH-ni u vrijeme sukoba.Po godinama je mogla biti tu na raspolaganju sa svojim hrv.narodomDragog Boga,Guspu ne mješaj draga gospođo iznad u ovo i politiku.Ako ima išta pokvareno,prljavo,neljudski onda je to politika koja je na djelu zadnjih 23 god.u BiH-ni..Ova gospođa je dio toga,ne sporim da je pametna,sposobna ali isto ima pametni i sposobniji od nje vjerovatno ali ih ne stoji politika i tata Čović ili Komšić,Bakir,Lagumđžija,Dodik itd. Svaki narod i politika ima svoje podobne i nepodobne građane.

Komentiraj: