Zelena je neočekivana hit boja za nokte ovog proljeća

Konačno smo dočekali i službeni početak proljeća, a s njim ostavljamo teške jakne i kapute u ormarima, a zamjenjujemo ih tanjim varijantama.

Također, tamne odjevne predmete zamjenjujemo svjetlijima, a mijenja se i naša šminka te lakovi koje stavljamo na nokte.

U proljeće obično biramo svijetle i pastelne nijanse jer to nekako paše uz činjenicu da sve cvjeta te da dolazi Uskrs. No ovog proljeća hit je jedna neočekivana boja.

Radi se o zelenoj boji. Nju nekako više vežemo za jesen i zimu jer je često tamna, ali ovog proljeća upravo zelena je jedna od najtraženijih boja u salonima.

Da stvar bude još bolja, nijansu možete potpuno prilagoditi sebi jer su apsolutno sve “in”. Bilo da birate tamno zelenu, smaragdnu, boju kadulje ili nešto između, nećete pogriješiti.

No što znamo o zelenoj, koja je mnogima omiljena boja? Ona je sekundarna boja, odnosno nastaje miješanjem plave i žute. Ona se često povezivala sa životom i plodnošću, boja je rasta i mladosti.

Također, ona je boja spokoja i smirenosti. Ona u svojoj srži i jest boja koja simbolizira proljeće jer simbolizira novi život i sve što se u proljeće zazeleni, ali činjenica je da je u našim krajevima više povezujemo sa zimom i Božićem i baš zato je neočekivano da je sada toliki trend.

Ako ste osoba od tamnih boja, zelena je dovoljno malen ustupak od toga, a svejedno ćete biti u trendu. Ako volite svijetle boje, postoji dovoljno nijansi zelene da možete izabrati neku za sebe. Pa čak i ako volite baš jako upečatljive nokte, postoji nijansa za vas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

Također, ta zelena može biti samo na vrhu nokta kao francuska manikura, a možete i samo jedan nokat naglasiti njome.

Zelena boja laka također dobro ide i uz zlatni i uz srebrni nakit. Stoga, nećete njome narušiti svoj uobičajeni stil. Ona može biti nježna i romantična ili edgy, sve ovisi o tome kako ju nosite i koju nijansu ćete izabrati.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.