Zdravko Mamić: Zašto ne reći Jugoslavija umjesto regija, kao da je to nešto čudno – Jabuka.tv

Zdravko Mamić: Zašto ne reći Jugoslavija umjesto regija, kao da je to nešto čudno

Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa i nekadašnji najmoćniji čovjek u našem nogometu, sinoć je u Sarajevu dobio nagradu za sportskog menadžera desetljeća u regiji.

U glavni grad BiH stigla je i Dinamova delegacija, a modri su pokupili brojne nagrade.

Brojne veličine prošle su kroz sport na ovim prostorima i u ovoj regiji. Zašto ne reći Jugoslaviji, kao da je to nešto čudo. Ja se osjećam privilegiranim da sam živio u tri države – Jugoslaviji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Sport je najljepši ambasador i pokazuje da možemo i moramo zajedno, rekao je Mamić okupljenim novinarima.

Mamić trenutačno živi u BiH, no nada se povratku, piše Večernji.hr.

Čekam sudski pravorijek i očekujem da ću se jednog dana vratiti u Hrvatsku. BiH nikad neće izaći iz mene, ovdje sam kupio nekretninu. Ako epilog bude neki drugi, nemam problem s tim da cijeli život ostanem živjeti u BiH, rekao je Mamić pa se osvrnuo na situaciju u BiH.

Rad nema alternative. U BiH je velika podijeljenost zbog rata, ali BiH je uvijek bila najbolji rasadnik fudbalera. Kažem fudbalera, a ne nogometaša jer je razlika između ta dva pojma. Fudbaleri bi u današnjim relacijama koštali 60-70 milijuna eura.

Pričalo se i da bi Mamić mogao preuzeti neki klub u BiH.

Nema istine u tome. Postoji interes ljudi koji su me željeli privoljeti da se aktiviram, ali ne želim se vezati za jednu sredinu i jedan klub. Želim da me svi u BiH vole, a ako bih se opredijelio za jedan klub to ne bi bilo dobro po mene.

(www.jabuka.tv)

 


16 komentara

  • Pripazi Zdravko, ovi dupelisci i beskicmenjaci iz Hercegovine za koje si kralj i legenda najveca, najsposobniji covjek u svemiru, ce ti zamjeriti, pa sta ces onda.

  • Te Države više nema,pojela se sama i morali smo je zatvoriti.Vrati se u RH i dokaži da si ispravan.
    Đuro se ne oglašava više,da te ne poznaje.

  • Vidi nostalgicara on bi jos da je Yuga.Jebo te VUČIĆ ti njega!!!!Mater svoju za 3 Dinamova boda aa?Proklet bio na Bozicno jutro aa??Branitelj,di si u registru Branitelja aa??A danas u MEDJUGORJU vodi molitve po brdu ukazanja hahhahaha.Pa ovo licemjerstvo je stvarno đon obraz

  • Jugoslavija nije nikad prestala postojati, i nece. Bravo mamjno. U pravu si. Ali ovaj nas narod je ogranicen da bi mogao citati izmedu redova. Jedvo natutaju i redove.

  • Ma odjebi ti si obični kriminalac koji je davno trebao biti iza rešetaka.A sada moliš krunicu koji je to idiotizam.A ove budale nasjedaju na tvoju priču.Goni se u tri p…e materine.

  • Na sajmu u Mostaru ga Gago Čović upoznaje sa Vučićem, na zahtjev Mamića, a Mamić cvjeta i poskače na nogama kao tinejdžer kojemu su prvi put namjestili kurvu. Isti Mamić ugošćuje i KGK na svome rođendanu, pa Bandiću na rođendanu i to je za svoakoga partijaša iz HDZ partije vrhunski doživljaj i događaj. Partija je takva, nema šta razmišljati, samo slušaš velikoga vođu i sve imaš, posao za koji nisi stručan ali si dobro plaćen, imaš invalidninu i to vojnu koju si zaradio laktareći se za šankom u Minchenu, zaradio si zapovjednu ratnu dužnost i odličje koje je oteto tamo nekim braniteljima koji svakako nisu vjerni glasači partije i na temelju toga te partija zbrine poslavši te u “zasluženu partijsku” mirovinu i to povlaštenu mirovinu, a ne običnu mirovinu. Hrabri borci koji bježe od domaćega pravosuđa u tuđe zemlje su moralna vertikala svim partijskim sinovima i kćerima. Međusobno se spajaju i množe i svoj okot namještaju u javnim i državnim ustanovama dok jednoga dana ne dođe vrijeme za privatizaciju, a onda će nastupiti i za interese svoje i svoje partije sve rasprodati. Srećom do tada neće više biti naroda na ovim prostorima, jer narod će iseliti. Ovi koji ostanu će istrunuti jer su od truloga sjemena napravljeni.

  • Ju-go-slavi-Ja peva celi poljud i maksimir.Tada se bolje zivelo i mogao si vise od pola place ustediti.Sada Hrvati gladuju imaju onu glupu kokos za predsjednicu i predsjednika vlade koji izgleda kao neka postidna kurva.Mamicu ti si legenda.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.