Zdravko Mamić zakazao novu press konferenciju u Mostaru

U jeku borbe za Dinamo koju vode dvije struje, Zdravko Mamić najavio je novo obraćanje medijima.

U četvrtak od 12 sati u Mostaru će se tako ukazati pred novinarima kako bi psu rekao da je pas, a tatu da je tat.’

Tako stoji u njegovoj objavi na Facebooku koja je za čas dobila brdo “lajkova” i komentara, a prijenos konferencije najavio je i putem svog profila.

Podsjetimo, rat frakcija u Dinamu poprilično se zahuktao, a sve bi trebalo kulminirati izvanrednom izbornom skupštinom u ožujku.

Podsjetimo, Mamić je na pressici u prosincu pozvao ”tatu Mirka Barišića” da zaustavi nelegalne procese u Dinamu te iznio niz optužbi na račun trenutnog rukovodstva Dinama.

Pozvao je tada da se ”Antolić izbaci naglavačke iz Dinama”, a ako to ne bude učinjeno najavio je ”tešku artiljeriju”.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

 • Ovi se ponaša kao da je abramović kao da je svoje novce ulaga u klub, sazovi je u zagrebu štaje više u mostaru, ili ćeš nam govorit opet istu priču kako si sve živo podmićiva lopino jedna

 • Ko više dolazi na te presice.Kome je to interesantno.
  Moj Mamiću moj Mamiću.
  Daliću se ne daje ni blizu prostora koji je napravio vrh vrhova za svoju naciju koji kao vjernik čini sve da ujedini sjever i jug da svi dišemo jednom dušom za svoju Hrvatsku. Mogao je odmah poslije svjetskog prvenstva u Rusiji birati gdje hoće i za koliko novca hoće ali ne Hrvatska je u prvom planu.

  • VK lopov,nema on sukim kave popiti od starih prijatelja…Laže petlja ovaj obični narod još…
   Da nije varalicama nebi do ovoga ni došlo,proziva ljude do jučerašnje jatake…pa tko će stim čovjekom više išta htjeti raditi…

 • A kršćana i vjernika, Bože dragi.
  Možete li se suzdržati olajavanja bilo koga, pa i Mamića? Ta ljudska zloba je strašna. Nitko od nas koji komentiramo ne znamo pravu istinu, ni o komu, pa ni o Mamiću. Ali, bitno je mrziti, siktati mržnju i zlo. Razmislimo malo i počnimo biti ljudi, krajnje je vrijeme pokajati se i biti čovjek.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.