Zbog premale porcije pomfrita morala intervenirati policija

Zbog premale porcije prženih krumpirića u Engleskoj je morala intervenirati i policija.

Naime, James Lewin (22) u restoranu Brewer’s Fayre u Newhavenu naručio je porciju pomfrita s govedinom i čilijem, a uz to je trebao dobiti i umak od sira, kiselog vrhnja i mladog luka, prenosi Radiosarajevo.ba.

Međutim, kada mu je obrok koji je koštao 5,79 funti (oko 13 KM) stigao, nije bio zadovoljan. Fotografije krumpirića podijelio je i na društvenim mrežama.

S njim je bila i njegova majka, djevojka te mlađa sestra, no porcija hrane nije bila jedini problem.

James je tvrdio da su kokteli posluženi s pljesnivim voćem, a neke stvari koje su željeli naručiti, u restoranu nisu imali. Zbog toga im je ponuđen potpuni povrat novca za narudžbu vijednu 70 funti jer je kuhar bio “preumoran” ponovno pripremati njihove obroke, piše Metro.

Kao što možete vidjeti na fotografiji, dobili smo dvoje krumpiriće samo s čilijem. Ništa od onoga što navode nije bilo na njima. Bilo je strašno. Argument im je bio da zapravo nemaju te dodatke koji su trebali biti. Kada nešto plaćate, očekujete da ćete to i dobiti, požalio se James.

Restoran im je ponudio povrat novca no kako oni to nisu prihvatili, pozvali su policiju.

Iako nije bilo idealno, ponudili smo im alternativna rješenja koja gosti nisu prihvatili pa je situacija eskalirala i zato je pozvana policija, rekli su iz restorana Brewer’s Fayre. Kada je policija izašla na teren, smirili su situaciju te nitko nije sankcioniran.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.