Zbog nereda u Širokom Brijegu osuđeno deset ‘Hordi zla’

Na Općinskom sudu u Širokom Brijegu danas su izrečene presude protiv 11 navijača FK Sarajevo, pripadnika navijačke skupine Horde Zla. Proglašeni su krivim za sudjelovanje u paljevini, oštećenju privatne imovine te napada na službene osobe.

U skladu s presudom navijačima: Edinu Turkiću (1983.) je izrečena kazna od četiri mjeseca zatvora, Aldinu Popari (1986.) pet mjeseci, Zlatanu Gačiću tri mjeseca (1986.), Vedadu Zubetljaku (1987.) tri mjeseca, Mirzi Šiljkoviću tri mjeseca, Mirzi Sokoloviću (1983.) deset mjeseci, Adisu Ahmetagiću (1986.) četiri mjeseca, Zlatanu Husiću (1990.) devet mjeseci, Muhamedu Grbi (1988.) tri mjeseca i Edinu Memiću tri mjeseca zatvora. Faruk Džanko (1989.) jedini je oslobođen.

Oni su, podsjetimo, osuđeni zbog nereda koji su se dogodili 4. listopada 2009. godine, uoči utakmice između nogometnih klubova Širokog Brijega i Sarajeva, a u kojima je poginuo 24-godišnji Vedran Puljić.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

  • treba otići do stadiona i vidjet grafite,koje je ta mladost napravila.Te mlade ljude ne treba zatvarat nego liječit.Dnevna politika ih koristi za svoje potrebe,upotrebe ih ko toaletni papir,i bace u šolju.To je naša mladost,To je naša budućnost.Pomozimo im da izrastu u zdrave ljude.Mame probudite se.Mi same možemo zaustavit ovo ludilo koje nam krojr B i H političari

  • je**m vam ma**u u p**** momak je poginuo u neredima.Ko je kriv za taj slucaj,ko se tereti za to.Gdje su p**** škripari u svemu ovome ????????

  • Za smrt Vašeg cvijetića Vedrana su odgovorni Hrvati iz Širokog Brijega koji su na Vašu sreću humani i ubili samo jednoga da bi smirili ”HORDE ZLA” koje su nakon toga bile horde cvijeća. Sljedeći put slobodno pokušajte opet praviti gluposti po Širokom pa će opet bježanija. Kao na onoj snimci: ne gađaj, prestani, ne gađaj eto škripara sa puškama! Haha kako se silna svita i vojska muslimanska brzo umirila u našem malom Š.Brijegu. Kažete selo? Ubijamo Vas u svakom sportu glavni grade ove šugave zemlje a i u svakom smislu te riječi!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.