Završio Street Soccer turnir: Uz veliko zanimanje i pozitivne reakcije opravdao sva očekivanja

U mostarskom naselju Centar 2 završen je malonogometni turnir  3 vs 3 Street Soccer.

Pred velikim brojem gledatelja održana je završnica trodnevnog natjecanja u objema konkurencijama, natjecanja koje je praktički oživjelo popularno igralište “Virus”.

Bilke team Centar 2 pobjednik turnira, momčad Centar Auto osvojila je 2. mjesto, dok je sastav Monte Carla bio trećeplasirani.

U juniorskoj konkurenciji 1. mjesto osvojila je ekipa Mostar 2, koja je završila ispred kolega iz ekipa Mostar 5 i Mostar 1.

Nagrada za fair-play pripala je sastavu Mostar Kombat.

Nagradu je pobjedničkoj momčadi uručio mostarski gradonačelnik Mario Kordić, koji je izjavio kako će Grad Mostar stati iza ovakvih i sličnih projekata koji okupljaju ljude i vraćaju djecu na igrališta.

Nagrade su još dodijelili Slaven Zeljko (predsjednik GO HDZ-a BiH), Davor Bunoza (ministar pravosuđa BiH), Vedran Škobić (federalni ministar pravosuđa), Damir Džeba (predsjednik Kluba Hrvata u Domu naroda) te u ime organizatora Andrej Galić i Nikola Zovko.

Mališani i odrasli razdragano su pratili najbolje momčadi turnira, a ozračje oko igrališta bilo je vrhunsko.

Posebno dojmljiv trenutak mogli smo vidjeti prilikom tombole, u kojoj su većinu nagrada pokupila djeca, koja su na krajnje iskren i simpatičan način slavila dobivanje nagrada.

Turnir je izazvao veliko zanimanje stanovnika Centra 2, ali i ostalih građana Mostara.

Organizatori iz TO Centar 2 najavili su kako će natjecanje iduće godine imati više dobnih kategorija te kako će težiti i tome da poprave postojeću sportsku infrastrukturu na spomenutom igralištu.

Također su kazali kako će cijeli prihod s ovog turnira ići u humanitarne svrhe, a o ishodu te akcije naknadno će izvijestiti javnost.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.