Završeno testiranje – uskoro kreće Naša TV

Dugo najavljivani i više puta odgađani medijski projekt Naša TV konačno bi ovih dana trebao početi emitirati program. Portal StarMo saznaje kako bi se prvi programski sadržaji nove televizije sa sjedištem u Mostaru trebali početi emitirati već danas, 7. ožujka 2016. godine.

Da je početak službenog prikazivanja vrlo blizu svjedoči i najavljena konferencija za novinare Naše TV u srijedu, 9. ožujka, na kojoj će se javnosti obratiti glavna i odgovorna urednica NTV Hloverka Novak Srzić, direktorica Željka Kvesić i izvršni direktor Ivan Cigić, piše Večernji list.

Naša TV će posuđivati i neke od programskim sadržaja Nove TV iz Zagreba s obzirom na to da je o tome sklopljen dogovor između ove medijske kuće i hrvatske TV postaje s nacionalnom koncesijom. Naša TV za početak planira emitirati jednu emisiju magazinskog programskog sadržaja, te nekoliko posebnih programskih projekata. Može se pohvaliti i kvalitetnom snimateljskom i montažerskom ekipom koju čine nekadašnji kadrovi HRT-a, te bivši zaposlenici lokalnih TV postaja HTV Mostar i HTV Oscar C.

Osim iskusnih novinara, redakciju televizije čine i talentirani studenti novinarstva Sveučilišta u Mostaru.

Našu TV osnovali su poduzetnici iz Hercegovine, a testni program je počeo prije nekoliko tjedana.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • E stvarno mozeli mi netko objasnit po kakvim kriterijim tamo zaposljavaju????vidim rade studenti nisu ni zavrsili svaka cas ma ciji ste da mi je znat,gadimi se ovo a program ce sluzit reklamiranju nasi gospodarstvenika tj sponzora…

  • Prenosi dao Bog da ovo bude naša televizija ali ounajuci dionicar i ljude koji ih predstavljaju slici mi sve na onu lip lipsi nu mene….a zašto pa zato se biti samo promocija i promocija sebeljublja bilo dragana bilo slave bilo kuknjavim majka jere bilo raznih gospodarstvenika a najmanje će biti promocije naroda branitelja i rederastvenika itd itd

  • Televizija je privatna tako da se ne financira iz našeg džepa. Ko hoće gledat može ko neće gledat nemora, neka gleda muslimanske ftv ili bhrt ili srpsku rtrs. Rečeno je da će biti dnevnik, neka emisija tipa otvorenog, i emisija o hercegovini, nešto tipa županijske panorame na hrt-u, što mi je uredu jer je hercegovina medijski zapostavljena.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.