Zavodljiva jesen u Mepas Mallu

Zavodljiva jesen samo što nije stigla, a Mepas Mallse kao i svake godine pobrinuo da je dočekate sa stilom! Upravo zato su nove zavodljive jesenske kolekcije u centru spremne baš za vas!

Nakon dugih ljetnih vrućina i šarenih boja, nove kolekcije nam donose zavodljive jesenske tonove. Zablistajte u punom sjaju u novim mističnim i zavodljivim tonovima novih kolekcija koji će mamiti poglede. Pronađite košulje, sakoe ili kožne jakne za sve prilike – od poslovnih sastanaka, casuala, do svečanih prilika.

Nasuprot minimalizmu, jedan od najvećih trendova novih kolekcija je svakako i animaluzorak! Mogli bismo reći kako se radi o istinskim statement komadima odjeće, uz koje vam neće trebati drugi kompleksni odjevni komadi ili modni dodaci, jer će dovoljno govoriti sami za sebe.

Nova kolekcija također je prepuna i mladenačkog duha u kojoj dolazi do preklapanja ulične mode i sportskog izgleda. Različite kombinacije koje su spremne za vas u našem centru diktiraju savršenu urbanu kolekciju koja pruža moderan izgled tijekom nadolazećih dana!

Jesen 2018. donosi i povratak klasičnim modelima retro izgleda, prepune zaigranih i ekscentričnih kolekcija sprizvukom davno zaboravljenih vremena.

Dovoljno razloga da posjetite Mepas Mall i zakoračite u novi uzbudljivi modni svijet sa stilom i sve to na jednom mjestu.Uz bogatu ponudu kvalitetne i trendy odjeće svatko će imati priliku pronaći nešto za sebe, a do 25.09. uz kupovinu imate priliku osvojiti i vrijedne nagrade, zato brzo kliknite na link.

Posjetite Mepas Mall i krenite u lov na zavodljive jesenske komade!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu