Zavod za javno zdravstvo FBiH potpisao ugovor s “Medimpexom” za nabavku cjepiva – Jabuka.tv

Zavod za javno zdravstvo FBiH potpisao ugovor s “Medimpexom” za nabavku cjepiva

Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH (ZZZ FBiH) potpisao je u petak ugovor s veledrogerijom “Medimpex” d.o.o. Sarajevo za nabavku cjepiva protiv COVID-19 u Federaciji BiH.

Ugovor je potpisan nakon što je Vlada Federacije BiH na sjednici održanoj u utorak, 16. ožujka 2021. godine zadužila Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH da bez odlaganja potpiše ugovor s odabranom veledrogerijom.

“Medimpex” d.o.o. Sarajevo se ugovorom obvezao da će isporučiti 500.000 doza cjepiva “Sputnjik V” za potrebe imunizacije stanovništva na području Federacije BiH u 2021. godini, te da će prva isporuka od 100.000 doza cjepiva biti isporučena u roku od tri radna dana nakon potvrde o prihvaćanju akreditiva od proizvođača, a preostale isporuke od 400.000 doza cjepiva da će isporučivati sukcesivno.

“Medimpex” d.o.o Sarajevo se također obvezao da će od Federalnog ministarstva zdravstva ishoditi dozvolu za interventni uvoz kompletne ugovorene količine cjepiva, uz naznaku da će isto uvoziti i cariniti sukcesivno.

O navodnoj i eventualnoj registraciji cjepiva u narednom razdoblju Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH ne može spekulirati, te Vas molimo da se za takve vrste informacija obratite Agenciji za lijekove i medicinska sredstva BiH, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Ajde i ovaj Pehar, nije dobar ako nema 10.000km mjesecno kada ne uzima. Bogom dan da on i takvi prodaju maglu. Kao da nabavku vrse iz svoga džepa. Ne nabavili vi nikada. Treba pomrijet sve samo da vi zivite.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.