Zavirite u prvi Jack Daniel’s barber & make up shop – Jabuka.tv

Zavirite u prvi Jack Daniel’s barber & make up shop

Zanima vas kako izgleda pravi pop-up barber i make up shop? Jack Daniel’s i pizzerija Kod Brke dvojac s brkovima, udružili su snage i ove jeseni donijeli dašak retro kulture u Banja Luku.

Naime, jedan dio prostora pizzerije Kod Brke, transformisan je u pravi pop-up Barber and Make up Shop, gdje će svi posjetitelji tijekom mjeseca studenog, dobiti vrhunski tretman.

Kao neko tko je i sam imao brkove i vrlo dobro razumije koliko truda treba za njihovo održavanje, Jack je odlučio gospodi omogućiti besplatno uređenje brkova i brade, te šišanje. Iako je ovo mjesec jačeg spola, kao pravi gospodin Jack je mislio i na dame, pa će se i one u ovom retro kutku moći naručiti na ”pin up” make up. Svi zajedno će imati priliku prepustiti se vještim rukama poznatih domaćih frizera i šminkera, potpuno besplatno.

Jackova brijačnica bit će otvorena mjesec dana, a cilj je podsjetiti kako je davnih godina upravo ovakvo jedno mjesto bilo središte društvenog života. Osim besplatnih usluga šišanja i brijanja za gospodu, te šminkanja za dame, u prostoru koji svakim detaljem podsjeća na dobra stara vremena, jedinstvenu atmosferu upotpunit će najpoznatiji američki viski. Uz čašicu Jack Daniel’sa i Jack Daniel’s Honeya, svi će moći razgovarati, družiti se ili jednostavno uživati u glazbi old fashion style.

Jack’s Barber & Make up Shop svojim radom želi podržati i globalnu humanitarnu akciju ”Movember”, čiji je cilj podizanje svijesti o muškim bolestima, poput raka prostate.

Radno vrijeme Jack’s Barber & Make up Shop bit će svaki dan od 16.00 do 21.00 sati, a subotom do 22.00 sata.

(www.jabuka.tv)