Zavirite u ”Mostar Marriott” – hotel s pet zvjezdica

Mostar će na ljeto dobiti novi hotel s pet zvjezdica! Riječ je o gradilištu nekadašnjeg hotela ”Ruža”, a tu će sada niknuti luksuzni hotel ”Mostar Marriott”.

“Radovi idu. Istina, trebali su se nešto brže odvijati, ali evo, kao što čuh, došlo je do povećanja gabarita i povećanja standarda samoga hotela, a i jedno i drugo je dobro za Mostar. Znači hotel će biti i veći i imat će kvalitetniji standard od planiranoga. Mislim da će biti završen sredinom iduće godine. Ovo će, nakon obnove mosta, biti najznačajniji projekt za Mostar. Podignut će standard turističke ponude u Mostaru”, rekao je član Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda Bakir Izetbegović nakon obilaska gradilišta.

Prema riječima Emira Keče, vlasnika hotela, izgradnja nekadašnjega hotela Ruža je u završnoj fazi i konačno bi trebao biti završen u lipnju.

Novo ime hotela će biti “Mostar Marriott”.

“Bit će ovo objekt s kojim ćemo se svi ponositi”, istaknuo je Kečo. Hotel će imati nekoliko blokova na 27.000 četvornih metara s raznovrsnim sadržajima za goste.

172 sobe, uključujući 7 luksuznih apartmana, od kojih su 3 predsjednička, 5 restorana, 8 dvorana za sastanke, koncertna dvorana kapaciteta 800 mjesta, bazen dimenzija 30×12,5m samo su neki od sadržaja novoga luksuznoga hotela koji se gradi u Mostaru, piše Akta.ba

Otvaranje hotela značit će i otvaranje novih 173 radna mjesta.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.