Zavirite u Globalsoft Code Camp – besplatne radionice web programiranja

Nakon jako uspješnog prvog Globalsoft Code Campa, u tijeku je drugo izdanje, a već su u planu i radionice za 2024. godinu.

Tako će sljedeći ciklus početi u veljači 2024. godine, a svoju prijavu možete poslati već danas putem obrasca na službenoj stranici www.globalsoft.ba/hr/code-camp. Kao i do sada, radionice su besplatne, a broj mjesta je ograničen.

Kako je i bilo planirano, radionice se održavaju u Širokom Brijegu, u potpuno novom prostoru prilagođenom upravo za tu namjenu. Osim učionice, tu je i prostor za ”entertainment” koji je na raspolaganju svim djelatnicima i polaznicima Code Campa, čime je osigurano ugodno i motivirajuće okruženje za rad i učenje.

Iako se Code Camp već sada pokazao kao sjajan projekt i iskorak u našem poslovanju, imamo i velike planove za budućnost. Kako bi omogućili sudjelovanje brojnim zainteresiranim polaznicima, želimo održavati radionice u kontinuitetu, svakih dva mjeseca. Također, prilagodit ćemo i ured u Mostaru potrebama Code Campa, čime će postati još dostupniji studentskoj populaciji.

Osim što nudi izvrsnu priliku za učenje i razvoj vještina, Code Camp je mjesto za prepoznavanje talenata i može biti Vaš prvi korak prema zaposlenju u Globalsoftu!

*Sponzorirani članak