Zastrašujući Netflixov dokumentarac oduševio gledatelje

”Can I tell you a secret?” nova je Netflixova zastrašujuća dokumentarna serija koja je oduševila gledatelje, a snimljena je po stvarnom događaju.

Serija se fokusira na zločine serijskog cyber uhode Matthewa Hardyja i tri njegove žrtve – Zoe Jade Hallam, Abby Furness i Liju Marie Hambly. Tijekom čitavog desetljeća Hardy je vrebao, maltretirao i širio laži o, procjenjuje se, više od 60 žena putem društvenih mreža. Hardy nije samo slao poruke svojim žrtvama, već i njihovim prijateljima, obitelji i voljenima.

Naizgled nasumično, podli stranac cilja tri živahne mlade žene – Liz, Zoe i Liu – i počinje im slati jezive poruke koje one u početku ignoriraju te se počinju brinu tek kada ton poruka postane prijeteći. Jedna od njih otkriva da je uhoda slao jezive poruke ocu njezine prijateljice, pretvarajući se da je ona, prenosi Index.hr.

Polako, žene se nađu zarobljene u sve opresivnijoj noćnoj mori iz koje se ne mogu probuditi. Policija je uključena, ali iz raznih razloga – policajci su ili loše opremljeni ili nezainteresirani – ženama ne pružaju adekvatnu pomoć. Can I Tell You a Secret? fokusira se na pokušaje građenja slučaja protiv cyber kriminalca, kao i zašto su njegovi postupci tako dugo ostali neprimijećeni.

“Za Can I Tell You A Secret? na Netflixu mogu reći da je jedan od najluđih i najstrašnijih dokumentaraca koje sam gledao. Doslovno je riječ o uhodi i njihovim žrtvama, preporučujem vam da pogledate, posebno ženama”, “Can I Tell You A Secret? je potpuno sulud”, “Kakva potpuna ludost”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama, a gledatelji su seriju opisivali i kao “apsolutno zastrašujuću”, tvrdeći kako su morali zaustavljati epizode nekoliko puta.

Oppenheimer nakon nagrade SAG-a juriša k Oscaru

(www.jabuka.tv | Foto: Netflix)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.