Zašto mnogi biraju biti u vezi s mlađima ili starijima? Evo odgovora

Mnogi će reći kako godine, odnosno, razlika u godinama nema nikakve veze kada je ljubav u pitanju.

Mnogi su poznati parovi još uvijek u braku, dokazujući da je razlika u godinama samo broj. Calista Flockhart u sretnom je braku s Harissonom Fordom, koji je od nje stariji 22 godine. Između Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa, razlika je 25 godina.

Koje su prednosti i mane odnosa s partnerom koji je znatno stariji ili mlađi od vas?

Starije žene koje biraju mlađe muškarce, oduševljene su njihovom životnom, ali i fizičkom energijom, privlačnošću, ali i činjenicama da nemaju iza sebe hrpu problema, piše Daily Mail.

Žene u vezama s mlađim muškarcima dobivaju više samopuzdanja i njihov seksualni život procvjeta. Mlađi muškarci imaju više sekualne želje i nemaju problema s potencijom zbog čega se žene osjećaju sigurnije i opuštenije.

Većina muškaraca postaje manje zainteresirana za seks u srednjim godinama pa ne čudi stoga da slobodne žene biraju mlađe partnere. Osim seksualnog života, mlađi muškarci gledaju kroz život njihovim očima i nerijetko žene čine da se osjećaju  mlađima, navodeći ih na neke stvari koje nisu radile godinama.

Biti sa starijim muškarcem također ima svojih prednosti. Ako ste žena koja je izgubila interes za seks, vrlo vjerojatno se sa starijim muškarcem oko toga nećete morati brinuti. Stariji muškarci su često mudriji, iskusniji da mlađe žene vode kroz život.

Mnoge će birati starije, uspješne muškarce jer je moć koju imaju uspješni muškarci jak afrodizijak. Voditi luksuzni život,jesti  na otmjenim mjestima, ne brinuti o egzistenicji? Da, to su neki od razloga zašto žene radije biraju starije muškarce, a ne svoje vršnjake, prenosi Večernji.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.