Zaštitite se od nezgode uz ASA CENTRAL Smart protect

U skladu s vizijom digitalizacije poslovanja, ASA CENTRAL osiguranje dosljedno unapređuje digitalne usluge putem ASA CENTRAL web stranice.

Proširenjem ponude online proizvoda osiguranja i povećanjem njihove kvalitete, cilj Društva je pružiti bolju zaštitu svakom osiguraniku. Rezultat kontinuiranog ulaganja je i novi online proizvod ASA CENTRAL osiguranja – Smart protect osiguranje od nezgode.

U današnjem svijetu rizici ću neizbježni, a nezgode se događaju, stoga je investiranje u Smart protect odgovornost prema sebi i članovima obitelji, jer Odgovorni ljudi donose pametne odluke.

Na ASA CENTRAL webshopu, u okviru tri paketa, može se jednostavno i brzo ugovoriti uz 40% popusta, individualno i obiteljsko osiguranje od nezgode. Smart protect osiguranje od nezgode zaštita je 24/7/365 bilo gdje u svijetu i pokriva troškove koji su nastali kao posljedica:

  • Smrti uslijed nezgode,
  • Trajne invalidnosti,
  • Loma kosti.

Uz Smart protect osiguranje od nezgode, na ASA CENTRAL webshopu, mogu se ugovoriti i drugi online proizvodi: Osiguranje kuće ili stana, Putno zdravstveno osiguranje, Asistenciju na putu, Dobrovoljno zdravstveno osiguranje, Osiguranje mobitela i Mali kasko. Svi ASA CENTRAL online proizvodi kreirani su u skladu s korisničkim iskustvom i potrebama klijenata, u cilju zaštite imovine i zdravlja na brz i jednostavan način.

Za online ugovaranje Smart protect osiguranja od nezgode ili bilo kojeg ASA CENTRAL online proizvoda, uz pristup internetu, potrebno je imati:

  • Mobitel, laptop ili tablet
  • Bankovnu karticu
  • Broj osobne ili putovnice
  • Broj mobitela
  • Email.

Kao odgovor na promjene u digitalnom okruženju, u ASA CENTRAL osiguranju online uslugu osiguranja kontinuirano poboljšavamo, kako bi klijentima omogućili pristup našim proizvodima iz udobnosti doma ili radnog mjesta, uštedili njihovo vrijeme i novac te pružili bolje iskustvo i veću zaštitu najvrijednije imovine. Online Smart protect osiguranje od nezgode je upravo jedan od takvih odgovora, naveli su iz uprave ASA CENTRAL osiguranja.

*Sponzorirani članak