Započnite novu godinu humanošću: Dođite na Humanitarnu večer i modnu reviju u Tomislavgradu!

U srijedu, 4. siječnja, 2012. godine, s početkom u 20 sati, u Svadbenom salonu Condor u Tomislavgradu, održat će se Humanitarna večer i modna revija.

Humanitarna večer i modna revija za izgradnju centra „Nova nada”  u Kovačima

Poštovane sugrađanke i sugrađani Tomislavgrada !

Ovim putem  Vam se obraćamo s molbom za donaciju i za poziv na  humanitarnu akciju ,koja će se održati 04.siječnja 2012. godine u svadbenom salonu”Condor” u našem gradu. Sav prihod od ove akcije ići će za izgradnju Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama „Nova nada” u Kovačima. Za ovu večer pripremili smo poseban program, koji mi u Tomislavgradu baš često ne gledamo.  U programu imamo modnu reviju:

Stilissino butik  sa svojim vjenčanicama i svečanim haljinama

Salon vjenčanica Chiara sa modelima iz nove kolekcije

Kult butik sa odjećom Freeman T. Poter & Mogul

Optika Lennon

Torbe Lovely Bags

Cvjećarna Mija

Odjeća Home Shoping

Nakit Milly Art

Nakit Katarina Perić

Za što ljepši izgled naših modela pobrinuti će se vizažistice Katarina Perić i Božena Gudelj. Frizure će uređivati Božena Gudelj, Ljubica Majić, frizerski salon Božica i frizerski salon Edo iz Livna.

Za zabavni dio večeri pobrinuti će se Tibet band, DJ Kirin i DJ ancHy. Poseban doživljaj pružit će nam plesni studio Pagannini iz Livna. Sve posjetitelje,kao i cijeli program svojim objektivom će zabilježiti foto Perić. Očekujemo i naše medijske pokrovitelje: Portal Tomislavcity i Radio Tomislavgrad. Večer će otvoriti poznata Duvanjka Anica Kovač, kojoj  ovim putem zahvaljujemo što se uvijek odazove kada su u pitanju Tomislavgrađani.

Specijalna gošća večeri mlada modna dizajnerica Anamarija Asanović iz Splita, također medijski pokrovitelji NOVA TV, Portali 24 sata hr, Story.

Svi koji želite možete svoj prilog uplatiti na žiro račun Udruge građana „Dobri ljudi”, sa naznakom: Za humanitarnu reviju .

UniCredit Bank d.d. Poslovnica Tomislavgrad. Transakcijski račun broj: 338 230 226 320 4830.

Također možete svoj prilog dati na samoj večeri. Cijena ulaznice je 10 km. Bilo bi nam zadavoljstvo i čast da se odazovete ovom našem pozivu i u što većem broju nas posjetite.

Organizatori: Marija Perić, Katarina Perić, Mara Perić, Katarina Radoš, Josipa Batarilo, Božena Gudelj, Udruga Građana  „ Dobri ljudi” .

Karte su već u prodaji, možete ih kupit u caffe Couraqe, Intermezzo i Lounge bar Academia, cijena 10 KM.

Očekujemo vas, svi ste dobro došli!

(www.tomislavcity.com)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.