Započeo turnir prezimena i zaseoka MZ Jare 2018. – Jabuka.tv

Započeo turnir prezimena i zaseoka MZ Jare 2018.

Druga večer Malonogometnog turnira Jare 2018. završena je sinoć na igralištu OŠ Jare.

Pobjednici na otvaranju ovog turnira bile su ekipe Zelenike, Dragari-Anići, Gilje i Buhači-Zovke.

Prvu večer turnira otvorile su debitantske momčadi – Lasići Zasik i Zelenike. Zelenike su predvođene brzonogim Marijom Zelenikom i iskusnim trenerom Vladom Zelenikom znale kako zaustaviti glavne napadačke prijetnje iz redova Lasića Zasik te su u golijadi kola slavili rezultatom 9:6.

Stokilaši na otvaranju turnira nisu pronašli rješenje za mlade i poletne Dragare i Aniće. Dragari i Anići nisu imali previše milosti za Stokilaše, dok je utakmicu u potpunosti mogao preokrenuti Slavkan Anić, koji nije iskoristio dva penala koja mu je obranio njegov sin – Toni Anić. Susret je završio rezultatom 3:6.

Gilje, potajni favoriti turnira, nadigrali su svoje susjede Donje Bevande rezultatom 4:2. Perica Gilja nije bio popustljiv prema Nikoli Bevandi te je Bevandina ekipa nastavila neslavan rezultatski niz i u ovoj utakmici.

Zanimljiv susret i ljepoticu večeri odigrali su Buhači i Buhači-Zovke. Gidro, strateg Buhača i Zovki najbolji potez utakmice uradio je u drugom poluvremenu, kada je intuitivno ubacio sam sebe u igru te tako preokrenuo rezultat u korist svoje momčadi. Buhači i Zovke su na kraju slavili rezultatom 6:4.

Pobjedu u drugoj večeri odnijele su ekipe Donje Bevande, Novo naselje i Ivkići dok je susret između Gilja i Dragara-Anića završio remijem.

Ni drugi dan nije bio ništa uspješniji za ekipu Stokilaša. Tragičar utakmice ovog je puta bio Zoran Buhač Šćepić, koji nije iskoristio penal. Ipak, Stokilaši će svoj prolaz tražiti u posljednjoj utakmici, kada bi u slučaju poraza Donjih Bevandi i uz dobru gol razliku ipak mogli proći u daljnju fazu turnira.

Derbi večeri odigrali su Novo naselje i Buhači. “Dinamična utakmica” nudila je neizvjesnost do samoga kraja. Novo naselje imalo je vodstvo od 2:0, da bi Buhači sve vratili na početak. Zatim Buhači preko Danija Buhača dolaze i u vodstvo, ali ponovno izjednačenje udarcem s “parkinga” donosi Petar Anić. Ipak do kraja utakmice Zelenika i Dalibor Anić nalaze put do mreže Ivana Buhača i tako donose zasluženu pobjedu momčadi Novog naselja.

Ivkići su nakon prošlogodišnjeg neslavnog izdanja sada bili bolji rezultatom 5:3 od debitanata Lasića Zasik. Ivkići su na pogon braće Ćanić (Ivan, Ljubo i Ante) slavili povijesnu pobjedu i plasman u drugi krug natjecanja.

Posljednji dvoboj večeri donio je mnoštvo neizvjesnosti. Gilje bez Perice, ali pojačani s trenerom Igorom Giljom i kapetanom Marijanom Giljom, bili su favoriti. Ozljeda Goce iz prvog susreta bitno je odredila ovaj susret jer se vidjelo na terenu koliko nedostaje lucidnost u redovima Gilja. Josip Anić i braća Ivan i Filip Gilja, donijeli su zasluženi bod svojoj ekipi, i obje su ekipe sigurno prošle u daljnju fazu natjecanja.

Rezultati:

PONEDJELJAK, 06. kolovoza 2018.

Lasići Zasik 6:9 Zelenike
Stokilaši 3:6 Dragari-Anići
Gilje 4:2 Donje Bevande
Buhači 4:6 Buhači-Zovke

UTORAK, 07. kolovoza 2018.

Stokilaši 3:5 Donje Bevande
Novo naselje 6:4 Buhači
Ivkići 5:3 Lasići Zasik
Gilje 3:3 Dragari-Anići

Raspored za večeras:

SRIJEDA. 08. kolovoza 2018.

Dragari-Anići – Donje Bevande (20 sati)
Zelenike – Ivkići (20.45)
Gilje – Stokilaši (21.30)
Buhači-Zovke – Novo naselje (22.15)

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.