Započeli radovi na Mokrom Docu

HŠK Posušje u petak je objavio kako su započeli radovi na stadionu Mokri Dolac.

Radi se o premještanju travnjaka, a kako smo već pisali, Posušani će dobiti novi hibridni travnjak vrijedan više od tri milijuna maraka.

Inače, ovo je prva izmjena travnate podloge nakon 28 godina, a obuhvatit će površinu od 103×68 metara uz očekivani završetak radova od tri mjeseca.

Općina Posušje, uz podršku Vlade ŽZH, ugradnju hibridnog travnjaka na Mokrom Docu sufinancira s iznosom od 549.197,06 KM.

 

Posušani dobivaju hibridni travnjak vrijedan više od 3 milijuna KM

(www.jabuka.tv)

20 komentara

  • Ma kako može početi kada Pecara nije završena,a izgleda da će u filijali kabirovoj prija biti gotovo nego na Pecari i da se zna savez osovina Borac -zrinjski,Vice -Beus,Čović -Dodik,oni sve vode ,a ne NK Široki Brig godinu dana nas terorizirate za teren ,a 15 godina na na terenu,ničija nije gorila koliko hoće budite sigurni jer nije dragi Bog igračka

  • Ja sam čuo da se stadion svakako ruši, te se rade 2 stambene zgrade, a klub se valjda seli na blato jer svakako uskoro postaje amaterski….

  • Slusaj ti manijace Bobox.Popusi klerxu i zottu.Imbecilu jedan.To pises iz straha a klub je vec amaterski.Od ispadanja ce ga drugi spasavati.

  • propelase lištica na zadnje noge oćete davam netko pravi dzaba stadijon nećete nikad više bit prvaci nećete europe vidjet vi iduće godine leetite iz premijer lige viste ionako velika smetnja aj mrš

  • hoce i ovo radit kriminalna HDZ firma Promark iz Mostara, u Sirokom napravili 5 puta vise stete nego sto je vrijednost radova?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.