Započela jedna od najvećih akcija SIPA-e u BiH

Više stotina pripadnika SIPA-e sudjeluje jutros u jednoj od najvećih policijskih akcija u BiH usmjerenih protiv više skupina koje su se bavile organiziranim kriminalom. Prema dostupnim informacijama bliskim istrazi, pripadnici SIPA-e prema nalogu Odjela za organizirani kriminal Tužiteljstva BiH vrše pretres više objekata u Istočnom Sarajevu i Sarajevu.

Akcija je usmjerena protiv više osoba koje su sudjelovale u ubojstvima i razbojstvima. Jedan od objekata u kojima se vrši pretres je i objekt Casa Grande, vlasništvo Nasera Kelmendija, jednog od osumnjičenih u akciji protiv organiziranog kriminala.


Na podučju Istočnog Sarajeva tijekom noći slobode je lišeno više osoba koje se dovode u vezu s neriješenim ubojstvima koja su se dogodila proteklih godina na ovom području, saznaje Srna.


Osobe koje su uhićene tijekom noćašnje policijske akcije na području grada Istočno Sarajevo, dovode se u vezu i s drugim kaznenim djelima, kao i s Darkom Elezom, kojem je Apelacijski sud u Beogradu prošle godine potvrdio presudu kojom je osuđen na devet godina zatvora.


Više informacija i detalji akcije će biti poznati tijekom dana. (Tekst i Foto: Klix.ba)

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.