Zapaljen automobil u kojemu se vozio sudac utakmice Velež-Borac

Velež je u utorak navečer na stadionu Rođeni ugostio Borac, a utakmica je trajala do 82. minute. Prekinuta je nakon što su domaći navijači uletjeli na teren u želji da se obračunaju s igračima Borca i sucima.

Sucu Sabriji Topaloviću iz Zenice nije preostalo ništa drugo nego da prekine utakmicu pa će Borac za zelenim stolom dobiti sa 3:0, a Velež će biti dodatno kažnjen.

No, odigralo se i treće poluvrijeme.

U 23:45 sati PS Jablanica je obaviještena da su na magistralnoj cesti M-17 u tunelu Lendava četiri nepoznate osobe s vozilom “Golf V” izvršili presretanje vozila “Mercedes” u kojem su se nalazile službene osobe NS BiH i to: Š.A. (1982.) iz Sarajeva, S.T. (1983.) iz Zenice i A.A. (1971.) iz Zenice koji su se vraćali sa utakmice iz Mostara. 

Nepoznate osobe su palicama napale navedene osobe, razbili staklo na vozilu i ubacili zapaljenu baklju prilikom čega je došlo do zapaljenja vozila. A.A. je zadobio tjelesne ozljede te mu je ukazana pomoć u Domu zdravlja Jablanica, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Slučaj je naravno prijavljen policiji, a tijekom dana možemo očekivati i neke konkretne informacije o ovom nemilom događaju.

Zeljković: Veležu slijede žestoke kazne

Prekinuta utakmica Veleža i Borca, navijači domaćih utrčali u teren

(www.jabuka.tv | Foto: Sportsport.ba)