Zakupite na razdoblje od 20 godina skijalište na Risovcu

JP Park Prirode Blidinje d.o.o. objavilo je javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda za zakup organizacijske jedinice skijalište Risovac.

Kako se navodi u pozivu, u zakup se nudi skijalište koje se sastoji od skijališta sa vučnicama i uređenim stazama, pratećih objekata uz skijalište (restoran na stazi, garaže za smještaj vozila i mehanizacije, planinski dom, bungalovi i pripadajući parking prostor), te pripadajuća osnovna sredstva i inventar.

Inače, skijalište Risovac nalazi se u podnožju planine Čvrsnice. I ako je u funkciji tek nekoliko godina, skijalište je dobro uređeno i posjetitelji kojih je svake sezone sve više, mogu koristiti skilift dužine 575 metara, novi četverosjed kapaciteta 1600 skijaša te dječji lift kapaciteta 560 djece na sat.

Zakup je dugoročni na razdoblje od 20 godina.

(www.jabuka.tv)
13 komentara

  • opet neka kutlina muljaza,pratite tko ce iznajmiti,normalno treba staviti formalno nekoga svoga ispred i kupiti lovu i muljati,sada mu je brat slobodan a nakro se pa neka on iznajmi ili neko od njihovih satelita pa im ih ? nazdravlje?

  • tko god kupi to će mu bit veliki pogodak ono je tvornica love a s tim da se 20 godina korist silnu će lovu zaradit

  • Kutle su broj jedan pokvarenjaci u Širokom, uz par iznimaka to su lopovi, šverceri, prevaranti, ex komunističkki direktori, te naravno ratni profiteri.

  • Najbolje da ga otkupi Kutle, više nije direktor, pa neka kutle i kutlići upravljaju, nek nešto rade, dosta plaće sa tuđih leđa.

  • Pa zar Kutle zna varat to je glupost, on se samo posluži ponuđenim, čovik zna bit na pravom mjestu u pravo vrime što bi naši rekli “snaša se”

  • kada cemo doziviti da sposobni a ne podobni, posteni a ne pokvareni i lopine,moralni a ne nmoralni itd dodju do mogucnosti rada za opce a naravno i svoje dobro, kada ????????
    STVARNO JE DOSTA KUTLA U KUTLICA; PA DAJ VI MLADI PROGLEDAJTE I DIGNITE SE ZAJEDNO JER POJEDINACNO NECETE NISTA RJESITI SAMO UPADATE U NJIHOVE SEME I GUTAJU VAS PO ISTIM PRAVILIMA I NESTAJETE U SIVILU, DOBIJETE MRVICE A ONI PAMETNI?USPJESNI?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.