Zakazana sjednica Skupštine NK Široki Brijeg – Jabuka.tv

Zakazana sjednica Skupštine NK Široki Brijeg

Redovna izvještajna sjednica Skupštine Nogometnog kluba Široki Brijeg bit će održana u ponedjeljak, 11. studenoga 2019. u hotelu “Park” s početkom rada u 18 sati.

Dnevni red:

1. Izbor radnih tijela Skupštine:
a) Zapisničara i ovjerovitelja zapisnika
b) Verifikacijskog povjerenstva
2. Usvajanje zapisnika s prošle Skupštine
3. Izvješće Nadzornog odbora kluba
4. Izvješće Upravnog odbora kluba
5. Razrješenja i imenovanja:
a) Članova Upravnog odbora kluba
b) Članova Nadzornog odbora kluba
6. Tekuća pitanja.

Izjave za javnost bit će upriličene neposredno po završetku zasjedanja Skupštine.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

  • Postovani za nisu ljudi koji cine Upravu , Skupstinu navijaci kluba . Cjenim da su dobri navijaci , da vole klub ali dali ce uvjek biti dobro pitaju se i drugi. Neka je sretno svima koji mogu pomoci klubu i dati doprinos da se vrati u vrh ljestvice. Ko se got pridruzi upravi sretno i nemojte se bojati posla u klubu jer posla uvjeh ima a novca uvjeh fali i falice. Sretno svima uz zelju da se pobjedi FK Velez i dobro raspolozenje za Skupstinu. Sretno svim ljudima , igracima i djelatnicim kluba a hvala onim koji su kroz njegovu povjest nesebicno pomagali.

  • Kakva skupština.Pitam se tko će vam doći na tu skupštinu.Prvog kog trebate natjerati je onaj zatucanko koji je dovodio igrače do sada.Klub trenutno nema ni jednog nogometaša u rosteru.Kada bi u klub došao netko tko je i poluciviliziran vidio bi da mu treeba 18 novih igrača i trener kome bi Karačić bio pomoćnik.

  • Cilj skupštine je da se zavara javnost odnosno to će doći do saveza i pokušat će se i ove godine ugurati u pretkolo da klub dobije 150tis eura.Na osnovu toga taj klub preživljava sezonu i iz sezone u sezonu dobiva pomoć drugih klubova do novog pretkola i novih 150tis eura.

  • Čuj da na skupštini bude predstavnik navijača…kad prođe 2 godine a da široki nedobije nijednu kaznu radi vas ja bih vas pozvao a ovako nemate šta tražiti jer treba učiti na problemima hajduka

  • anonimno svejetacno stasi napiso siroki uvjekse cese od drugog takosu kupili bodove od zrinskog danebidu u zoni ispadanja siroki i celik uvjeksu u krizi samose otom.neprica celik ima dug trista tisuca maraka.zate pare mogobise dobar stadijon napravit.celikikova uprava treba da kupi sekundarni otpad da prezive siroki da sade smiije daberu kaduiju mogu i dinariku sa drace

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.