Zakazana hitna sjednica zbog izjava Bakira Izetbegovića

Predsjedatelj Zastupničkog doma Paralmentarne skupštine BiH Mladen Bosić (SDS) zakazao je hitnu sjednicu Doma za petak na zahtjev Kluba zastupnika SNSD-a. SNSD je zatražio da se u roku od tri dana sazove hitna sjednica Doma u vezi s izjavama predsjedatelja Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića.

Na dnevnom redu te sjednice bila bi samo jedna točka koju su nazvali Ratnohuškatorske izjave člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića u vezi s proizvodnjom naoružanja u tvornicama namjenske industrije na teritoriju Federacije BiH.

Smatraju da za razmatranje tog pitanja postoje opravdani razlozi koje vide u zapaljivim i ratnohuškatorskim izjavama Izetbegovića, inače lidera SDA.

Sjednica će, potvrdio je Bosić, biti organizirana u petak, 20. travnja, u 10 sati, a na nju će biti pozvani svi oni koji se inače pozivaju na sjednice Doma, članovi Predsjedništva BiH i Vijeće ministara.

Izrazio je očekivanje da predlagači za hitnu sjednicu dostave materijal na osnovu kojeg bi se vodila rasprava na samoj sjednici, jer ta mogućnost postoji prema Poslovniku.

Dopredsjedatelj Doma Šefik Džaferović (SDA) najavio je da članovi Kluba SDA neće doći na tu sjednicu jer, smatra Džaferović, radi se o najprizemnijoj zlouporabi u politikantske svrhe Zastupničkog doma, dodajući kako Izetbegović nikada nije davao ratnohuškačke izjave.

(Fena)9 komentara

  • I dioti radite za narod nešto a ne samo gledate da dobijete glasove od čovića i dodika ništa pametno čuti jer su glavni kliminal napravili otkad su oni na vlasti jer se oni najviše boje da ne izgube glasove narode moj probudite se

  • Meni nije jasno da narod vise ne svaca da vlastodrsci pred izbore uvjek prodaju jednu te istu pricu i svi to primaju zdravo za gotovo dodik za svake izbore odcijepljuje republiku srpsku covic pravi treci entitet televiziju na hr jeziku izetbegovic svojima obecava dzamahiriju i tako do izbora kad produ izbori sutnja tece med i mlijeko promoviraju se evropske vrijednosti uhljebljuju poslusnici i tako do slijedecih izbora pa jovo nanovo

  • Oni nama IKaču, a da nitko nije niti primjetio i na to se i u RH pozivaju kao na nešto pozitivno. Sada nam pripremaju porez na imovinu i svatko šuti i opet zaokružuje svoje krvnike u adezenjarskoj partiji? Neshvatljivo belestan narod!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.