Zakarić i Crnov: Sretni smo što smo došli u najveći bh. klub

FK Željezničar predstavio je posljednja igračke akvizicije – Gorana Zakarića i Ivana Crnova, koji će se u narednom razdoblju pokušati nametnuti šefu struke ”Plavih” Slavku Petroviću pred nastavak sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Zakarić i Crnov bi trebali potpuniti igračku slagalicu Petrovića, koji u drugom dijelu sezone prvenstva BiH želi osigurati sudjelovanje u europskim natjecanjima, te, ukoliko se ukaže prilika, ”napasti” i titulu prvaka.

Zakarić, koji je osvojio titulu prvaka BiH s ekipom Zrinjskog iz Mostara, izjavio je na konferenciji za medije da je duže vrijeme pregovarao sa Željezničarom, te da mu je velika čast što će nositi dres velikog bh. kluba, piše Fena.

”Nakon razdoblja pregovora uspio sam se dogovoriti s ljudima iz kluba i moram reći da mi je veoma drago zbog toga. Drago mi je da sam došao u najveći klub u državi. Jedva čekam izaći na teren i predstaviti se svima. Nadam se da ću biti zdrav i da ću se uspjeti nametnuti treneru”, rekao je Zakarić koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa Željezničarom.

Crnov je potpisao ugovor na godinu i pol, a prethodno je nastupao za Široki i Zrinjski, te kratko za moldavski Šerif.

”Sretan sam što sam došao u najveći bh. klub. Znao sam da je Željezničar pravi izbor. Sada se moram s ekipom dobro pripremiti za ispunjenje ovosezonskog cilja, a to je plasman u Europu”, ističe Crnov.

(www.jabuka.tv)

17 komentara

Komentiraj: