Zajedno u sportu – zajednički projekt osnovnih škola iz Vinkovaca i Širokog Brijega

U ponedjeljak, 23. listopada 2023. godine u prostorijama Gradske uprave Široki Brijeg održan je sastanak partnerstva na projektu „Zajedno u sportu“.

Projekt je financiran kroz Program prekogranične suradnje između RH i BiH Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Predstavnici projektnog partnera Osnovne škole „Antun Gustav Matoš“ Vinkovci posjetili su Grad Široki Brijeg, te održali radni sastanak s predstavnicima Gradske uprave i dvjema osnovnim školama s područja grada Širokog Brijega koje su uključene u projekt.

Projekt „Zajedno u sportu“ ima za cilj poboljšanje kvalitete nastave učenika u Vinkovcima i Širokom Brijegu.

Ovim projektom planirana su uređenja i opremanje školskih igrališta u Vinkovcima i Širokom Brijegu, a kroz Program prekogranične suradnje između RH i BiH Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU financira se 34.959,00 eura.

Od tog iznosa, Osnovnoj školi „Antun Gustav Matoš“ Vinkovci, kao vodećem partneru na projektu, pripalo je 17.359,00 eura, a drugom partneru, Gradu Širokom Brijegu, pripalo je 17.600,00 eura, stoji na službenim stranicama Grada Širokog Brijega.

(www.jabuka.tv / Foto: Grad Široki Brijeg)

2 komentara

  • A fino ,fino,a ovaj 14:07,im problem i treba mu pomoć,institucije uključite se,bravo za školarce i one koji su ovo osmislili, EU,šoldi su tu bravo ,bravisimo

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.