“Zaboravljeni branitelji” danas blokiraju GP Kamensko

Udruga “Zaboravljeni branitelji”, podružnica Tomislavgrad, za ponedjeljak je, s početkom u 11.55 sati, najavila blokadu Graničnog prijelaza Kamensko.

U njihovom priopćenju stoji da na ovaj način žele ukazati na nepoštivanja dogovora u vezi s uvrštavanjem rezolucije branitelja na dnevni red sjednice Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH.

”Navedena akcija je jedini način da se prisili vlast i usvoji rezolucija branitelja koju smo javnosti puno puta prezentirali. Mi nemamo rezervne položaje. Naš glavni i jedini položaj bio je i zauvijek će ostati Duvno, Kupres, Livno… naši zavičaji!“, navodi se u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik Udruge “Zaboravljeni branitelji” Tomislavgrad Vladimir Galić.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • U ovoj nesretnoj BiH-ni svi smo mi zaboravljeni bez obzira na naciju,boju kože,životnu dob izuzev ovih povlaštenih,bliskih političarima i vladajućim strankama,njihova rodbina,kumovi,prijetelji itd. Tako da bi mi svi trebali na ulice i iskazati nezadovoljstvo mirnim prosvjedima sa jasnim porukama stanjem u državi i radom,odnosno neradom političara i korupcijom i lopovlukom koji se uvukla u sve pore društva od razine mjesne zajednice,općina do nivoa,gradova, kantona,entiteta i institucija države.Naravno tu su i državne firme,Elektro,pošte,ceste-putevi,željeznice,rudnici,aerodromi itd,sa svim upravlja politika i vladajući i potkradaju iste,raznim marifetlucima.

  • Najveci nered napravila je struktura neradnickog mentaliteta.pa onda djeca bivsi rukovodilaca iz onog sistema pa onda novopecena zlatna maldez koja i ne zna sto znaci raditi.onda i sako drustvo u cjelini gdje uciteljica dolazi u skolu u minjaku i sa dekolteom rastvorenim vise od razvedene hrvatske jadranske obale…onda velike probleme prave tzv direktoricici ups ravnatelji razbih sb institucija sa veoma velikim primanjima koja ubiru od nasega rada…..onda su veliki problemi razni miljei vojni civilni narko milje politicki milje tzv stradalnicki milje…spijunski milje…milje raznih pijuna….milje tzv strucnjaka iz ovoga ili iu onoga podrucja….milje lokalaca nas ubija ali nas moze i ocuvati

Komentiraj: