Zaboravljena oaza: Mladi u subotu uređuju “Otok” u Širokom Brijegu

Vijeće mladih Grada Širokoga Brijega u subotu 21. travnja organizira eko akciju na “Otoku” pokraj groblja “Sajmište” u Širokom Brijegu.

Ovu akciju mladi Širokobriježani organiziraju povodom Dana planeta Zemlje, a pod pokroviteljstvom Grada Širokoga Brijega. Akcija će započeti u 8.00 sati, s ciljem da se “Otok” u blizini groblja “Sajmište” uredi i očisti od smeća.

Ovaj projekt inicijalna je aktivnost za veći projekt “Otok mladih – u prirodi stvaramo prilike“, čija se izrada uskoro planira. Namjera je dugoročno uključiti kulturne, rekreativne i sportske sadržaje i oživjeti ovaj “Otok”, koji je značajna površina, a koji je dosad bio zanemarivan. Ovaj naš projekt je skretanje pažnje na postojanje “Otoka”, izjavio je za portal Jabuka.tv David Naletilić, predsjednik Vijeća mladih Grada Širokoga Brijega.

Na akciju su pozvani svi koji žele učiniti nešto dobro za svoj planet, a organizatori su osigurali rukavice i ostalu potrebnu opremu.

Mladi Širokoga Brijega čišćenjem smeća skrenuli pažnju na ruglo grada

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • Ma ti “luce dobrkovska” srami se sto pises u moje ime!! I to koji put!!! A vi mladi samo da znate, ono ” smecari” , ja vam nikad nebi napisala!! Od mene dobivate svi kavu, kolac!! Na volju!! To od prave Luce Dobrkovske!! A ti Luce odjebi! I tvoji neumisni komentari!! Cisti wc!!! Zabodi taj svoj smrdljivi i pokvareni jezik, u wc skoljku i ne vadi!!

  • a to je znači to uređenje borka o kojem se toliko bruji,
    pa bravo, očekivali smo da će radovi trajat godina, a ono sve će se isti dan završit

  • Ma, odjebi! Koja kretena more tako bit , pisati negativno i u moje ime se potpisati! Ja cistim, nikog ne ponizavam, zasto neko mora biti toliki idiot!! A ti luce, iz prvog komentara, nadam se da ces jednom stradat za ovo skrabanje u moje ime!

  • Za ” cacu, mater i laznu lucu d” : na vas biti ljubomorna!! Sta ti branis svoju zenu! Boze sacuvaj’ Neznam ko je koga poceo kopirat sto se tice imena? Ali tema nisam je vec ova vridna mladost, koja je zasluzula nesto vise od ono” smecari”” Ti si triba i zenu i cet zatrat cistit, a ne tu sa mnom se priknadat ko ima vise lajka, ko je vaki, ko je naki! Vidi se iz onog sto pise! A meni nije tesko svatit da vi ” kucile” pisete! Hahaha!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.