“Zabavator”: Kreativna ljetna radionica za djecu u Širokom Brijegu

Udruga Animator poziva djecu uzrasta od 8 do 13 godina da se prijave na kreativnu ljetnu radionicu njemačkog jezika – ZABAVATOR 3 koja će se održati od 26. lipnja do 1. srpnja 2023. godine u Širokom Brijegu.

Uz odlične predavače djeca će drugačijim pristupom, kroz edukativnu igru i kreativne vještine, spontano usvojiti osnove Njemačkog jezika.

Zainteresirani roditelji mogu prijaviti svoju djecu na e-mail: [email protected], najkasnije do petka 23. lipnja te će dobiti sve potrebne informacije vezane za radionicu. U poruci trebaju navesti ime i prezime djeteta, uzrast i kontakt telefon. Broj prijava je ograničen.

Rezultat ranijih ljetnih radionica možete pogledati na YouTube kanalu udruge Animator: ZABAVATOR TV dnevnik i ZABAVATOR Talk Show “Guten Morgen Široki Brijeg”.

Podsjećamo, Animator je udruga osnovana s ciljem poticanja zanimanja za likovne, dramske i glazbene umjetnosti te za strane jezike.

U potrazi za novim i zanimljivim načinima učenja koji se razlikuju od standardnih okvira i očekivanja, kolektiv udruge Animator vođen je željama za promjenama.

Više informacija o njihovom radu potražite na službenim stranicama www.animator.ba ili na društvenim mrežama.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.