Zabavan test otkriva kakvi ste za Božić: Grinch, tradicionalni, zabavni…

U ovom zabavnom testu ponuđeno vam je osam pjesama, a vaš izbor otkriva kakvi ste u dubini duše – uživate li u Božiću ili bi ga najradije prespavali.

Tu je sedam najpoznatijih božićnih pjesama i jedan uljez, piše 24sata.hr. Pronađite svoju najdražu i otkrit ćete kakvi ste za blagdane – jeste li očarani šarenilom ili želite svoj mir uz topli kamin, ili ste možda mrgud koji svima kvari ugođaj?

Koju od navedenih biste prvu izabrali?

1. Jingle Bells

Vi ste u isto vrijeme klasični i zabavni. Volite Božić doživjeti u elegantno dekoriranom okruženju, ali ipak želite da atmosfera bude vesela i vedra.

2. I’m Dreaming of a White Christmas

Za vas idealan Božić izgleda ovako: vani pada snijeg, vi ste negdje u prirodi, pored kamina u kojem gori vatra, svijeće tinjaju na prozorskim daskama…

To je mirno i idilično doba godine u kojem posebno uživate. Važno vam je osjetiti blagdansku čaroliju u zraku.

3. We Wish You a Merry Christmas

Vi volite kombinirati staro i novo, odnosno tradicionalno slavljenje Božića s nekim novim, modernim elementima. Skloni ste uvođenju nekih novih obiteljskih tradicija.

4. Santa Claus is Coming to Town

Božić u vama budi nostalgiju. Ponovno biste željeli biti dijete i bezbrižno uživati u blagdanima. Da se vas pita, s božićnom dekoracijom bi počeli čim osjetite hladnoću u zraku. Bili bi najsretniji da 25. prosinac traje cijelu godinu.

5. Silent Night

Za vas Božić mora biti elegantan, klasičan i miran. Upravo takva dekoracija doma vam je najdraža. U stanju ste potpuno uživati u blagdanskom ugođaju sjedeći na kauču s toplim kakaom u rukama. Pogled na lampice na vašem boru vam je sasvim dovoljan.

6. Let It Snow

Za vas Božić bez snijega nije Božić. Volite zimu i najsretniji ste kada prvi snijeg padne upravo 25. prosinca. Budite se ujutro, pogledate kroz prozor, a sve oko vas je bijelo.

7. The 12 Days of Christmas

Vi počinjete smišljati božićnu dekoraciju mjesecima prije Božića, a sa samim uređivanjem doma i kupovinom darova u stanju ste početi već listopadu. Kod vas ne postoji pravilo “manje je više” već je upravo suprotno – što šarenije – to bolje.

8. Highway to Hell

Ako bi od svih navedenih izabrali upravo ovu, ili bilo koju samo da nema nikakve veze s Božićem, vi ste tipični Grinch – gunđalo koje ubija blagdanski duh u bližnjima. Vama sve to ide na živce i najradije bi Božić prespavali.

Ali, ipak negdje duboko u vama, iako to nećete priznati, postoji tračak sreće zbog blagdana – posebno kada su darovi u pitanju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.