Za vikend u mostarskim bolnicama rođeno 14 beba

Četrnaest beba rođeno je u protekla tri dana u Mostaru.

Kako je potvrđeno za portal Jabuka.tv iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, na Klinici za ginekologiju i porodništvo od 12 do 14. lipnja 2020. rođeno je devet beba – sedam dječaka i dvije djevojčice.

U petak, 12. lipnja, rođeni su djevojčica i dječak. U subotu, 13. lipnja, rođeno je pet dječaka dok su u nedjelju, 14. lipnja, baš kao i u petak, rođeni djevojčica i dječak.

U Županijskoj bolnici Dr. Safet Mujić za vikend je rođeno pet beba – četiri djevojčice i dječak.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Stvarno mi nisu jasni ovi ljudi koji nisu u HDZ a rađaju djecu. Pa čovječe zašto ga rađaš, da bude sirotinja potlačena od strane podobnih i poslušnih, uništena osoba i psihički i fizički? Ako i bude sretno da uspije završiti neki fakultet nećeš ga moći pogurati da pronađe normalan posao jer nemaš veze, sva dobra mjesta već zauzeta, nego ćeš ga vjerojatno otpratiti za Frankfurt s autobusnog kolodvora. Ne možeš zamisliti koja je bol roditelja koji šalje dijete u svijet jer nema priliku samo zbog toga jer nisi u partiji.
    A ovi što su u HDZ i rađaju svaka čast, samo pojačajte vi ćete se za svoje potomstvo već nekako pobrinuti.

  • Evo moj niko nije u partiji nikad bio i dapace ja i ne radim i nikad nismo bili ni gladni ni sirotinjs.O cemu pricas pojma nemam.Treba isukat ruke iz prkna sto babe stare kazu i radit svako u obitelji ono sto njega zapada.Ja npr.kuham i brinem o djeci i starim roditeljima i to je ok posao.Kad se trebam sredit , sredim se i zivimo fin i skladan zivot.Koga Bog stvorio i haljine skrojio.Cestitam roditelji …to je bogatstvo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.