Za sarajevski koncert 2Cellos u prodaji ostalo još 500-tinjak ulaznica

U kalendaru koncertnih aktivnosti 2Cellos Sarajevo je već odavno upisano na petak, 13. rujna.

Ponovni koncert u amfitatarskom prostoru Domu mladih, događaj je kojemu se raduju ne samo fanovi, nego I Luka I Stjepan, koji u Sarajevo stižu sa nastupa u Londonu.

Pod generalnim pokroviteljstvom BH telecoma, a u organizaciji agencije PRimera, 2Cellos u BIH stižu drugi put.Njihov posljednji koncert u BIH održan je krajem prošle godine u prepunoj Kosači u Mostaru.

Organizatori su naglasili kako je u prodaji ostalo još 500-tinjak ulaznica za parter, koje je do nedjelje, 01. rujna moguće kupiti po pretprodajnoj cijeni od 35 KM, nakon čega će se prodavati po 40 KM.

Također su zamolili sve fanove da ulaznice kupuju isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima-putem prodajne mreže kupikartu.ba, na platou Skenderija I BKC-u.

Ovim koncertom slavni dvojac završava europsku turneju, nakon čega koncertne aktivnosti nastavljaju na američkom kontinentu.

Do koncerta u Sarajevu uživamo u jednom od njihovih posljednjih videospotova sa Zuccherom-“Il Libro Dell’ Amore” koji je režirao Širokobriježanin Tvrtko Karačić.

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.