Za sada ukinuta Eronet Srijeda zbog tehničkih problema

Otkako je otvoren Cinestarovo multipleks kino u Mostaru sam Cinestar daleku najveću posjetu imao je – svake srijede. Objašnjenje je logično.

Akcija “Eronet srijeda u Cinestaru” bila je daleko najpopularnija među svim posjetiteljima iz vrlo jednostavnog razloga. Naime, uz poslanu poruku na broj u Eronet mreži srijedom bi uz jednu kupljenu kartu drugu dobili besplatno, ili bi jednu kartu platili u pola cijene.

Stoga nije ni čudo da su i oni najzagriženiji filmofili najčešće Cinestar posjećivali srijedom. Jer, ako bilo koji par želi pogledati, recimo, 3D spektakl, uz cijenu ulaznica platit će iznajmljivanje naočala, a onda i neizbježne kokice i piće, pa ukupan iznos može narasti na pristojnih tridesetak konvertbilnih maraka.

Stoga je jasno da je svaki popust dobro došao. “Eronet srijeda” dobro je došla korisnicima usluga, a i samom Cinestaru.

Naime, akcija je prvo bila ograničena, a onda nakon telefonske ankete “jeste li zadovoljni uslugom…” i ukinuta. Svi oni koji su ovu uslugu koristili više puta dobili su poruku da “pogodnost Eronet Srijede” u Cinestaru” neće moći ostvarivati “iz tehničkih razloga”.

Međutim, prema informacija koje Bljesak.info ima, akcija se jednostavno više neće vraćati. Potvrdu smo pokušali dobiti iz obje tvrtke. Upraviteljica multipleksa u Mostaru Ivana Medić čim je čula što je želimo pitati odmah je odbila dati komentar uz objašnjenje kako “nije ovlaštena”.

Jutros su korisnici HT Eroneta putem sms poruke dobili sljedeću obavijest: ”Poštovani, pogodnost Eronet Srijede u CineStaru u idućem razdoblju neće biti moguće ostvariti iz tehničkih razloga. Uskoro smo opet s Vama!’

Glasnogovornik HT Eroneta Vanja Gavran pak demantira glasine da se akcija ukida.

Ne ukida se. Jednostavno se iz tehničkih razloga prolongira do daljnjeg, kako bi se nadogradile postojeće aplikacije. Kada se to sve riješi akcija će se vratiti”, kazao nam je Gavran.

Što je istina, ukida li se akcija ili se jednostavno “prolongira” pokazat će vrijeme, odnosno dužina odgode…

(www.jabuka.tv)
Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.