Za psovanje države 150 KM

”Je**o Vas država”. Zbog te rečenice upućene u svibnju prošle godine policiji u Lukavcu Dženan Kamenjašević iz Banovića zaradio je prekršajnu prijavu.

Toj kazni prethodilo je njegovo kažnjavanje zbog nepropisnog parkiranja, kada se vozilom zaustavio na mjestu koje nije predviđeno za parkiranje. Nakon što je pokušao objasniti policiji da je ”samo na par minuta stojao nepropisno parkiran”, nije naišao na razumijevanje.

”Izašao sam do bankomata na par minuta i kada sam se vratio do automobila, policija me je zapisivala. Pokušavši im objasniti da sam tu svega par minuta, dobio sam odgovor da su me oni gledali sat vremena nepropisno parkiranog, i to, ni manje ni više nego iz bašte obližnjeg kafića”, ispričao je za bPortal Kamenjašević.

Nakon što mu je policajac rekao kako ”nema praštanja”, Kamenjašević se počeo raspravljati s policijom, te je u žustroj raspravi navodno opsovao državu, zbog čega je dobio i drugu kaznu.

”Nakon toga me je policija zapisala i drugi put, zbog, kako su kazali, narušavanja javnog reda i mira. U opisu „narušavanja“ tog reda i mira, napisano je kako sam psovao državu. Pitam se o kojoj državi govore, kad u sred radnog vremena isti ti policajci piju kafu. Iznenadio sam se kada sam dobio dvije plave koverte. Kao prvo nije točno da sam psovao državu, a kao drugo, moj otac je mirovinu zaradio u policiji i poštujem ovu državu”, rekao je Kamenjašević za bPortal.

”Ja tada uopće nisam znao da će mi doći dvije kazne. Problem i jeste u tome što meni policija u Lukavcu to nije priopćila”, rekao je.

Tako će zbog psovanja države Dženan morati platiti 150 maraka, a kada se na to doda i kazna za pogrešno parkiranje, njegov džep je lakši za 190 KM.

(Bljesak.info)12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.