Za nestalim Čitlučaninom i dalje bezuspješno traga više od 200 ljudi, uključuju se i volonteri – Jabuka.tv

Za nestalim Čitlučaninom i dalje bezuspješno traga više od 200 ljudi, uključuju se i volonteri

Potraga za nestalim osamdesetčetverogodišnjim Jurom Peharom iz Gornjeg Velikog Ograđenika kod Čitluka i dalje traje. Akcija potrage i spašavanja počela je u utorak, a do sada je u akciji sudjelovalo više od 200 ljudi.
Akcija traženja traje bez prekida, a kako su najavili iz Saveza gorskih službi u Bosni i Hercegovini potraga za Jurom se nastavlja i sutra. Akciju vodi Žarko Pehar iz HGSS Čitluk.

Zbog specifičnosti terena očekuje se kako će u akciji sudjelovati nekoliko stotina spasitelja iz gorskih službi iz cijele BiH, a pridružit će im se i kolege iz Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS), nekoliko potražnih timova sa psima tragačima, dronovi i specijalna vozila, lovci, mještani i ostali volonteri, prenosi Klix.ba.
Podsjećamo, Jure Pehar nestao je u ponedjeljak uvečer iz svog doma u Gornjeg Velikom Ograđeniku. Posljednji put viđen je u svjetlo plavoj košulji, crnim kratkim hlačama i papučama.

Ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi moli se da se javi na dežurni broj telefona HGSS Čitluk 063/554-433.
(www.jabuka.tv) 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.