Za Dom zdravlja u Tomislavgradu prikupljeno oko 200.000 KM

Dom zdravlja Tomislavgrad dobio je ukupno oko 200.000 KM od donacija.

Nakon apela Doma zdravlja Tomislavgrad za potrebnom medicinskom i zaštitnom opremom, trojica Duvnjaka – Kristijan Križić, Ante Kelava i Bože Ljubas koji žive i rade u Kölnu i Altenkirchenu (Njemačka), pokrenuli su 26. ožujka akciju i osnovali Facebook grupu te su otvorili PayPal račun za prikupljanje financijskih sredstava pod nazivom Pomoć za Dom zdravlja Tomislavgrad.

Do sada je preko njihovog računa prikupljeno 48.300 eura, dok su drugi pojedinci i tvrtke s područja Tomislavgrada i dijaspore izravnim uplatama na transakcijske račune Doma zdravlja Tomislavgrad uplatili 81.218 konvertibilnih maraka.

Također, na račun Humanitarne udruge Kap ljubavi za Dom zdravlja Tomislavgrad uplaćena su novčana sredstva u iznosu od 6.815 KM.

Osim novčanih sredstava mnoge su pravne i fizičke osobe donirale medicinsku i drugu potrebnu opremu.

Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način pomogli Domu zdravlja Tomislavgrad u nabavci potrebne medicinske opreme i lijekova u ovoj nepredvidivoj situaciji, borbi protiv globalne pandemije virusa Covid-19, kazala je ravnateljica Doma zdravlja Tomislavgrad Ivanka Živković.

Koronavirus: Najnovije vijesti iz minute u minutu

(Fena | Foto: TomislavCity.com)


3 komentara

  • Ako im je medicinsko osoblje, naročito ono nižerangirano, odnosno ona struktura medicinara s-srednjom školom ili par onih s visokom školom ,ljubazna i odbojna poput naših u prizemlju Doma Zdravlja,onda je bolje neka ga zatvore .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.